Nouă TEORIE a CONSPIRAŢIEI în cazul Bodnariu. Susţinătorii familiei cred că o fost prietenă a cuplului, actuală asistentă Barnevernet, a vrut să se RĂZBUNE

Nouă TEORIE a CONSPIRAŢIEI în cazul Bodnariu. Susţinătorii familiei cred că o fost prietenă a cuplului, actuală asistentă Barnevernet, a vrut să se RĂZBUNE

Susţinătorii soţilor Marius şi Ruth Bodnariu, o familie mixtă româno – norvegiană ai cărei copii au fost luaţi de Barnevernet (Protecţia Copilului din Norvegia), încearcă încă o dată să ofere amănunte din culisele acestui caz încâlcit. Potrivit siteului DelightinTruth, una din principalele asistente sociale Barnevernet implicate în preluarea copiilor Bodnariu este o fostă colegă rivală a mămicii Ruth Bodnariu de la şcoala de asistente medicale. Este un mic detaliu, dar care poate fi crucial în situaţia în care se află soţii Bodnariu.

“Din spusele cunoscuților, Ruth a avut întotdeauna rezultate și calificative mai bune, iar în acest caz putem să ne gândim că poate fi vorba și de o invidie colegială. Ce știm cu certitudine este faptul că, în acest moment, nimic nu se mai leagă de primul denunț, care a avut la baza o plângere legată de intonarea unui colind religios. Chiar dacă Marius Bodnariu a fost întrebat în timpul anchetelor despre convingerile sale religioase, aceste lucruri nu apar în rapoartele întocmite. Amintesc o relatare a unui cetățean român cu care am avut ocazia să discut și care îmi spunea că el a fost anchetat de către Barnevernet, deoarece atunci când soția mergea să ia copilul de la grădinița, acesta de fiecare dată îi sărea în brațe. Când s-a declanșat ancheta în cazul familiei Bodnariu, acei părinți au preferat să-și trimită copilul la bunici, în România. Am atras atenția partenerilor de dialog norvegieni, că numeroși români sunt speriați de această instituție, mulți preferând să-și trimită copiii în România”, a precizat deputata PNL Maria Grecea pentru jurnalistii.ro.

Copiii familiei românului Marius Bodnariu, inginer IT, şi ai soţiei sale norvegiene Ruth, asistentă medicală, au fost luaţi de la părinţi de serviciul de protecţie a copilului din Norvegia - Barnevernet, în noiembrie, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi. De asemenea, părinţii ar fi suspectaţi de îndoctrinarea religioasă a copiilor. Cei cinci copii au fost plasaţi în trei familii-surogat, iar de curând a fost deschisă procedura adopţiei internaţionale pentru ei, potrivit reprezentanţilor familiei.

 

Ne puteți urmări și pe Google News