Huawei a lansat oficial în România noul său model vârf de gamă P8, la aproximativ o lună de la lansarea globală și va fi prezent în oferta principalilor operatori de telefonie mobilă, în cea a magazinelor online, precum și în cea a lanțurilor de magazine de electronice. Este vorba despre un smartphone dual-sim elegant, care se distinge prin finisajele premium. În plus, este primul model de pe piață a cărui cameră foto este perfect integrată în partea din spate a carcasei.

Pentru frumuseţea utilizatorilor

“Lansarea Huawei P8 pe piața din România este un prilej de bucurie, dar și o provocare. Provocarea noastră este ca publicul să afle tot ceea ce poate face telefonul, ca mai apoi să îl aleagă.” a declarat Sorina Măcărescu, director divizia de terminale Huawei România.

Telefonul are un procesor al imaginii la nivelul unui DSLR, permițând reducerea zgomotului în momentul fotografierii, prin detectarea inteligentă a mediilor cu un contrast înalt. Plus multe alte atuuri atractive pentru „generaţia smarthone”. Huawei P8 integrează, deasemenea, și un nou mod Selfie. Care permite efectuarea de presetări pentru a pune în valoare mai bine frumusețea fiecărui utilizator!

 

Te-ar putea interesa și: