Noua atracţie a miliardarilor

Noua atracţie a miliardarilor

Tot mai mulţi oameni cu posibilităţi financiare mari preferă continentul australian, în defavoarea oricărui alt loc de pe planet.

Australia surclasează ţări precum Italia, Africa de Sud, Noua Zeelandă şi alte locuri exotice cotate în topul destinaţiilor de vis, potrivit datelor Virtuoso, publicaţie care a chestionat peste 14.000 de cititori cu privire la itinerariile preferate pentru relaxare şi distracţie.

O dată în viaţă În ceea ce priveşte insulele perfecte pentru escapade cotidiene, pe prima poziţie se află cele greceşti, în special în rândul femeilor în vârstă de peste 50 de ani, dar şi în cel al persoanelor celibatare, până în 50 de ani. Participanţii la studiu au vizat pe lista călătoriilor pe care orice bogat ar trebui să o bifeze odată în viaţă, o croazieră în jurul lumii. Cât despre locurile romantice, rezultatele nu sunt deloc surprizăntoare, potrivit editorilor de la Virtuoso: Parisul a fost votat atât cel mai romantic loc de pe glob, cât şi destinaţia ideală pentru turiştii înnebuniţi după stil şi eleganţă. 62% dintre cei chestionaţi în această cercetare au vârste cuprinse între 35 şi 65 de ani, iar veniturile anuale a 46% dintre ei depăşesc 150.000 de dolari.

Ne puteți urmări și pe Google News