Evenimentul Zilei > Actualitate > Norvegia a fost arbitrată de patru ori, la acest Mondial, de brigada din Slovenia. „Am tras un semnal de alarmă când am aflat cine ne va arbitra”
Norvegia a fost arbitrată de patru ori, la acest Mondial, de brigada din Slovenia. „Am tras un semnal de alarmă când am aflat cine ne va arbitra”

Norvegia a fost arbitrată de patru ori, la acest Mondial, de brigada din Slovenia. „Am tras un semnal de alarmă când am aflat cine ne va arbitra”

România a fost dezavantajată vizibil de cei doi arbitrii din Slovenia, iar „secundul” Costică Buceschi a avertizat înaintea partidei cu Norvegia că am putea avea probleme.

Naționala României a fost dezavantajată de cei doi arbitri din Slovenia, în semifinala cu Norvegia, pierdută cu scorul de 33-35. Reluările au demonstrat că „fluierașii” nu au validat un gol corect marcat de Cristina Neagu, deși mingea depășise linia porții. Norvegia a fost arbitrată de Bojan Lah şi David Sok în jocurile din grupe, cu România și Spania, dar și în „sfertul” de finală cu Muntenegru. Costică Buceschi, „secundul” primei reprezentative avertizase că trebuie să fim atenți la acest aspect, iar după meciul de vineri a vorbit din nou.

„Am tras un semnal de alarmă când am aflat cine ne va arbitra. Fetele mi-au zis că puteam juca până mâine dimineață și tot nu câștigam. Am jucat de la egal la egal cu ele. Mergem înainte, mai avem un meci foarte important. Fetele au arătat că avem o echipă bună. Când am eliminat Danemarca, era clar că o să se întâmple ceva. Nu putea să se joace o finală cu sala 3 sferturi goală. În repriza a doua am jucat fantastic", a spus Buceschi la Dolce Sport.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.