Evenimentul Zilei > Social > Ăsta da noroc! A pariat 11 lei şi a câştigat 55.000 de lei
Ăsta da noroc! A pariat 11 lei şi a câştigat 55.000 de lei

Ăsta da noroc! A pariat 11 lei şi a câştigat 55.000 de lei

Un bucureştean a dat peste cap planurile unei agenţii de pariuri. Cu o inspiraţie de zile mari, dar şi un noroc cât carul, Sorin Gociu, în vârstă de 35 de ani, a reuşit să „golească“ seiful

Din ce în ce mai multe agenţii de pariuri sunt luate cu asalt de cei care speră nu neapărat să se îmbogăţească, ci să îşi mai rotunjească veniturile şi alea destul de mici. Acest „hobby“ a prins şi în rândul femeilor, tot mai multe persoane de sex feminin fac coadă la ghişeele agenţiilor, în speranţa că vor pune mâna pe potul cel mare.


Şase zile de emoţii uriaşe

Inspiraţie? Noroc? Ştiinţă? Cu siguranţă câte puţin din fiecare. Un fost jucător al echipei de fotbal Sportul Studenţesc, din generaţia lui Ionuţ Mazilu, Ferfelea, Dacian Varga şi Tibi Bălan, a dat lovitura. Mulţi susţin că pariurile sportive nu sunt jocuri de noroc. Ei bine, biletul acestuia contrazice această afirmaţie, dacă ţinem cont şi de norocul pe care acesta l-a avut de partea lui.


FOTO; Fericit că a dat lovitura, Sorin îşi numără banii în prezenţa angajatelor de la agenţieMeciuri trăite la intensitate maximă

Cu 11 lei pariaţi a venit acasă cu peste 500 de milioane vechi, mai exact 55.000 de lei, aproximativ 13.000 de euro. A ales 20 de meciuri din Europa League, Champions League, dar şi din alte campionate care s-au desfăşurat pe parcursul a şase zile. A fost cel mai greu „examen” pe care a trebuit să-l treacă. Cel al emoţiilor. Cu greu le controla, iar pe zi ce trecea, emoţiile erau şi mai mari, încercuia fiecare meci ieşit până în acel moment şi se plimba prin casă ca un titirez.

A doua zi a mai pus mâna pe 1.500 de lei

Simţea că este foarte aproape să dea lovitura, dar încă mai erau meciuri de jucat. A venit şi ultima zi, cea mai dificilă. În faţa televizorului a simţit eşecul, echipa favorită era condusă, iar la câteva minute a simţit, după multe zile de aşteptat şi gustul victoriei, cel al unui bilet care i-a adus un câştig impresionant: 55.000 de lei. „Am avut un bilet cu meciuri tensionate. La cum s-a desfăşurat jocul în anumite partide am vrut de nenumărate ori să-l arunc. Am avut la AS Monaco cu Bayern Leverkusen 1x, asta înseamna să câştige AS Monaco sau să se termine la egalitate. Înainte să fluiere arbitrul, în minutul 95, a egalat Monaco. Mi-a ieşit cu chiu cu vai. La meciul dintre Burnley cu Arsenal abia în minutul 93 a deschis scorul Arsenal, iar Barcelona a fost condusă la pauză şi a revenit abia în repriza a doua. Am câştigat cu un super noroc. Am trăit acele momente cum n-aş mai vrea să le trăiesc vreodată. Voi pleca împreună cu soţia şi fiul întro vacanţă binemeritată. Plus că băiatul abia a început clasa a I-a şi o să îi cumpăr tot ce îi trebuie pentru şcoală. O să cheltuim banii strict pentru casă, nu pe alte prostii“, a declarat, pentru Evenimentul zilei, Sorin Gociu.

La o zi după marele câştig, a fost la un singur pas să mai câştige 9.000 de lei, dar l-a scos doar un meci. Însă tot a plecat acasă cu 1.500 de lei.

Bucureştiul, lider la câştiguri

Cel mai mare câştig la pariuri din România a avut loc în anul 2014, la Bucureşti. Un tânăr a câştigat 137.175 lei, cu un bilet jucat într-o agenţie din Capitală. Bărbatul a mizat 2,5 lei pe 14 meciuri din Anglia, Danemarca, Olanda, Germania, Italia, Belgia, Turcia şi Bulgaria, reuşind să „prindă” 13 din ele. Dacă le-ar fi nimerit pe toate, ar fio dat într-adevăr marea lovitură. Pleca acasă cu 500.000 de lei.