Evenimentul Zilei > Politica > Noii liberali din PDL s-au strâns la o nuntă din Cluj, nășită de jurnalistul Rareș Bogdan
Noii liberali din PDL s-au strâns la o nuntă din Cluj, nășită de jurnalistul Rareș Bogdan

Noii liberali din PDL s-au strâns la o nuntă din Cluj, nășită de jurnalistul Rareș Bogdan

Distracție mare, sâmbătă seara, în restaurantul unui hotel select din Cluj.

Socrul mare, Florin Muntean, este o persoană importantă atât în politică, cât și în lumea afacerilor. A fost directorul Transgaz Mediaș, președinte al PDL Mediaș și chiar senator al Alianței D.A., pentru o scurtă perioadă. Este cel mai bun prieten al lui Vasile Blaga, cu care a fost coleg de facultate și de armată. De aceea, nunta fiului său a reunit mai mulți lideri din Noul PNL, foști pedeliști.

Poze cu chelnerițele

Au onorat invitația, pe lângă întreaga familie Blaga, fostul premier Emil Boc, Liviu Ciupe, senatorul Alin Tișe, vicepreședinte al PNL și membru al Comisiei de Cod Electoral, fost p re ș e d i n te al Consiliului Județean Cluj. Nașul Rareș Bogdan, de la Realitatea TV, a atras și invitați din media, precum Octavian Hoandră și Cozmin Gușă. S-au făcut remarcați în rândul mesenilor Ilie Năstase și Rică Răducan, ambii sosiți la petrecere fără soții. Au fost extrem de simpatici când și-au făcut poze cu chelnerițele și au dat autografe.


FOTO: Emil BocNunta a fost întreținută de formația lui Călin Geambașu, de baletul lui Edy Stancu (fost ProTv, actual Antena 1) și de Aurel Tamaș. Folcloristul ardelean i-a cântat din suflet lui Rareș Bogdan „Să trăiască Nașul Mare!”


FOTO: Vasile Blaga