Evenimentul Zilei > Politica > Noi PROTESTE în TOATĂ ţara! 100.000 de oameni ŞI-AU ANUNŢAT prezenţa să spună „NU GRAŢIERII”
Noi PROTESTE în TOATĂ ţara! 100.000 de oameni ŞI-AU ANUNŢAT prezenţa să spună „NU GRAŢIERII”

Noi PROTESTE în TOATĂ ţara! 100.000 de oameni ŞI-AU ANUNŢAT prezenţa să spună „NU GRAŢIERII”

Vor continua protestele în ţară în privinţa ordonanţelor de amnistie şi graţiere pe care guvernul Grindeanu doreşte să le pună în vigoare. O nouă serie de evenimente iniţiate în mediul virtual au fost anunţate în marile oraşe din România, dar şi în Alexandria şi Teleorman.

Manifestul evenimentului din Bucureşti, care a adunat deja aproximativ 100.000 de adepţi, anunţă că începînd cu ora 17:00, la Universitate, sunt aşteptaţi toţi cetăţenii care se opun graţierii celor care au primit condamnări de orice natură. "Nu vrem demisia Guvernului, vrem doar să îşi respecte promisiunile pentru care a fost ales. Nu să propună legi aberante care sunt în avantajul unor persoane. Duminică ne strîngem la Universitate, începînd cu ora 17:00", se precizează în manifest. 

Manifestanţii spun că vor să treacă prin faţa Guvernulului, Ministerului Justiţiei, CNA şi sediul Avocatului Poporului. „Ne strângem la Universitate duminică începand cu ora 17:00. Am observat că unele televiziuni manipulează fără ruşine, iar CNA-ul nu îşi face treaba. Este momentul să îi vizităm. Apoi mergem la Ministerul Justiției, iar pe drum, ne vizităm avocatul. Avem un avocat al poporului care nu lucrează pentru noi. Îl vrem plecat. La final, mergem la guvern”, precizează iniţiatorii.