Evenimentul Zilei > Social > Noi „probleme” pentru șoferi. Atenție, se ridică mașinile!
Noi „probleme” pentru șoferi. Atenție, se ridică mașinile!

Noi „probleme” pentru șoferi. Atenție, se ridică mașinile!

Mai multe utilaje pentru ridicarea mașinilor parcate neregulamentar vor fi scoase pe străzi începând de luni, 26 august.

Primăria Capitalei a scos deja pe străzi platformele care vor ridica mașinile parcate neregulamentar. Un astfel de utilaj a fost prezent sâmbătă la Băneasa, la BIAS, și a fost adus „pentru orice eventualitate”. Ridicarea mașinilor va începe de luni, 26 august, scrie Digi24.

Una dintre cele 6 platforme care vor ridica mașinile parcate neregulamentar pe străzile Capitalei a fost adusă, sâmbătă, la intrarea în Aeroportul Băneasa, de pe bulevardul Aerogării, acolo unde s-a desfășurat BIAS 2019.

Cele 6 platforme Iveco aparțin Companiei Municipale Managementul Traficului, instituție care se va ocupa de ridicarea mașinilor.

Ridicarea malinilor va începe de luni, 26 august. „Începând cu data intrării în vigoare a prezentei, vehiculele staţionate neregulamentar pe drumurile publice care fac parte din reţeaua principală de străzi a municipiului Bucureşti vor putea fi ridicate, transportate, depozitate şi eliberate, în conformitate cu prevederile regulamentului aprobat prin prezenta hotărâre”, se arată în proiectul de hotărâre.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: