Evenimentul Zilei > Monden > Noi informații despre nunta lui George Simion. Sunt așteptați aproape 20.000 de oameni
Noi informații despre nunta lui George Simion. Sunt așteptați aproape 20.000 de oameni

Noi informații despre nunta lui George Simion. Sunt așteptați aproape 20.000 de oameni

Nunta liderului AUR, George Simion, se anunță a fi o mare petrecere. Mirii vor avea mii de invitați, iar întreaga petrecere va fi achitată din donații. Simion a explicat că invitații vor avea acces la petrecere pe bază de brățări precum la festivaluri.

George Simion, liderul AUR, se va căsători pe 27 august 2022 cu iubita sa. Petrecerea de nuntă va avea loc în aer liber. Întregul eveniment este organizat de o echipă de profesioniști, iar invitații vor intra pe bază de brățară. „Cei care s-au înscris deja, vă rugăm să ridicați brățările până duminică pentru a vă ușura accesul în zona nunții noastre”, a scris George Simion pe Facebook.

Simion a decis ca nunta sa să fie destul de diferită. Astfel, vor participa toți românii care îl simpatizează. Deputatul a apelat la o firmă de profesioniști pentru a se asigura că vor fi prezenți toți cei care își doresc să-i fie alături, toți cei care îl admiră. Doritorii care nu au cu ce să ajungă vor avea la dispoziție autocare și vor primi brățări ca la festival pentru a intra la marele eveniment.

„În momentul de față sunt aproximativ 10.000 de oameni care s-au înscris, din ce am vorbit cu organizatorii. Pentru că evenimentul este realizat de o echipă de organizatori profesioniști. E ca un festival în are liber. Este o curbă a înscrierii participanților. În primă fază vin cei foarte interesați, după se ponderează înscrierile. Iar undeva cu două săptămâni înainte, reîncepe o curbă ascendentă. Ne așteptăm pe la 15.000 – 20.000 de oameni, așa a fost gândit.”  a declarat George Orbean, consilierul lui George Simion.

Cum se va desfășura nunta lui George Simion

Orbean a mai explicat că pregătirile sunt gata, iar invitații se vor bucura de mâncare, băutură și muzică bună. Totuși, un astfel de eveniment implică și un buget considerabil, însă se pare că liderul AUR este susținut de cele 42 de perechi de nași pe care îi are.

Petrecerea va avea loc în interiorul unui perimetru, un câmp din vecinătatea unui resort. De asemenea, lângă scenă va fi și o zonă de servire a produselor alimentare. Toți oamenii care vin primesc mâncare și băutură din partea organizatorilor. Consilierul a mai adăugat că nu sunt foarte mari cheltuielile și că evenimentul este organizat ca o petrecere câmpenească.

Mai mult decât atât, foarte mulți oameni și foarte multe companii și-au anunțat intenția că vor să ofere produse alimentare pentru eveniment. „Din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați. Ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă”,  a mai spus George Orbean, informează România TV.