Noi detalii despre șoferul beat care a ucis trei tineri în Alba. Avea permis de doar 9 luni

Noi detalii despre șoferul beat care a ucis trei tineri în Alba. Avea permis de doar 9 luni Sursa foto Facebook

Eduard Palco, șoferul beat care a ucis trei tineri în Alba, avea permis de conducere de doar nouă luni. Accidentul s-a produs la circa 100 de metri de Sântimbru Fabrică, unde locuiau adolescenții care au murit.

Eduard Palco, șoferul beat care a ucis trei tineri în Alba, avea permis de conducere de doar nouă luni. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat luni în fața magistraților Judecătoriei Alba Iulia.

Tânărul de 19 ani, din localitatea Oiejdea, s-a urcat beat la volan și a călcat trei tineri care mergeau pe marginea drumului. Alte trei persoane au fost rănite. Bogdan, Patrick și Daniel, au fost uciși pe loc. Mașina condusă de Eduard Palco s-a oprit la 200 de metri, în câmp.

În urma testării cu alcool testul, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul nu se afla sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

Ne puteți urmări și pe Google News

„În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, a rezultat că tânărul nu se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv”, a informat IPJ Alba.

Cel care a ucis 3 tineri avea permis de doar 9 luni

Tânărul care a provocat accidentul de pe DN1, la ieșirea din Sântimbru, avea permis de conducere de doar 9 luni. Reprezentanții IPJ Alba au anunțat că Eduard Palco a obținut permisul în decembrie anul trecut.

Tinerii care au murit se întorseseră de la un club din Alba Iulia și mergeau să facă cumpărături de la benzinărie.Pe traseu, ei au fost loviţi în plin de maşină. Trupurile acestora au fost răspândite pe o distanţă de câteva zeci de metri, potrivit RTV.

Un accident asemănător cu cel provocat de Vlad Pascu

Accidentul rutier din județul Alba este aproape similar cu cel provocat de Vlad Pascu, sub influența drogurilor. Doi tineri, au murit, pe șoseaua dintre stațiunile 2 Mai și Vama Veche, în acel accident.

De curând, un alt bărbat drogat din Timișoara a furat mașina unui livrator de mâncare și a provocat un accident. La ora 16.20, un curier a oprit mașina în fața unei pizzerii și a lăsat-o pornită. Un individ în vârstă de 30 de ani a fugit cu automobilul.

Colegii curierului au folosit sistemul GPS pentru a localiza mașina furată. Apoi, șoferul fugar a lovit alte două automobile.