Evenimentul Zilei > Actualitate > Noi detalii despre moartea fiicei primarului PSD de la Buzău. Ce a dus la această TRAGEDIE
Noi detalii despre moartea fiicei primarului PSD de la Buzău. Ce a dus la această TRAGEDIE

Noi detalii despre moartea fiicei primarului PSD de la Buzău. Ce a dus la această TRAGEDIE

Fiica unui membru important din PSD, în vârstă de doar 30 de ani, a fost găsită moartă. Tânără a făcut stop cardio-respirator.

Dumitru Dragomir, primarul Gălbinaşi din judeţul Buzău, a făcut mai multe declarații șocante legate de moartea subită a fiicei sale. Tânăra avea de aproape doi ani prin crize aproape lunare, care duceau la pierderea cunoștinței și convulsii. După mai multe analize amănunțite, medicii au dat vedictulul: o formă uşoară de epilepsie.

Chiar dacă nu li s-au dat motive mari de îngrijorare, mama fetei mama tinerei o verifica noaptea, în timpul somnului de frica unei crize. În seara precedentă tragediei, tânăra a venit extrem de obosită şi a mers la culcare, povestește edilul. În acea noaptea ea avea să facă ultima criză care i-a fost și fatală. 

 A fost găsită dimineaţa de mama sa, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, conform RTV. Monica Dragomir avea 30 de ani, era necăsătorită și locuia la Gălbinași, alături de părinții săi. Tânără avea un birou de mediator.