„La 21.20 am primit o sesizare că în parcarea unui magazin din cartierul Vitan a avut loc o altercaţie. Colegii au găsit la faţa locului două persoane care au fost rănite cu un cuţit, unul în zona gâtului şi altul la degete. A fost căutat agresorul şi reţinut în timp ce ieşea din magazin, de unde furase un alt cuţit şi un ciocan. Acesta din urmă a fost condus la Secţia 11 de Poliţie pentru cercetări, iar victimele la spital”, a precizat, pentru EVZ, Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Victimele au primit îngrijiri medicale şi au rămas internate la Spitalul Bagdasar Arseni. Pentru că au suferit răni care le-au pus viaţa în pericol, ancheta a fost preluată de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Leonida Vasile, cunoscut spărgător de locuinţe, de 29 de ani, a fost retinut pentru 24 de ore pentru acuzaţia de tentativă de omor.

În cursul zilei de astăzi, anchetatorii au luat ca probe imaginile surprinse de camerele de supraveghere unde este înregistrat întreg incidentul.

Leonida va ajunge, astăzi, în fata judecatorilor cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor..