Evenimentul Zilei > Justitie > Nistorescu: „Udrea de-abia acum va începe să vorbească, totul va duce la Băsescu”
Nistorescu: „Udrea de-abia acum va începe să vorbească, totul va duce la Băsescu”

Nistorescu: „Udrea de-abia acum va începe să vorbească, totul va duce la Băsescu”

Pedeapsa pe care a primit-o Elena Udrea în dosarul Gala Bute o va determina pe aceasta să spună tot ce știe, dezvăluiri care ar putea ajunge până la Traian Băsescu, este părerea jurnalistului Cornel Nistorescu, exprimată într-un intervenție la B1 TV.

SENTINȚA pentru ELENA UDREA în Dosarul „Gala Bute”: 5 ani pentru MITĂ, 6 ani pentru ABUZ în SERVICIU. Vezi celelalte pedepse date în dosar, pentru Obreja, Topoliceanu, Lungu, Botoroagă, Breazu și Nastasia

Nistorescu este de părere că Udrea nu a vorbit până acum pentru că a crezut cp preietenia ei cu fostul președinte o va salva. În consecință, pentru a maiputea să mai salveze ce mai este de salvat, va începe să vorbească.

”A scăpat ușor, că toată prestația ei arată ca un spectacol montat din ambiția ei, cu sprijinul oamenilor din minister și a unor oameni de afaceri. A scăpat ușor, elegant. Abia acum începe să devină un personaj care are ceva de spus, pentru că o să înțeleagă că faptul că e blondă și o cheamă Elena Udrea și era admirată de Traian Băsescu nu-i schimbă condiția. Ea credea că scapă…”, a spus Nistorescu. 

Jurnalistul a punctat că dezvăluirile ar ținti direct Palatul Cotroceni. Astfel, acestea vor conduce ”la nenumăratele afaceri organizate la Controceni și dirijate de la Cotroceni, pentru că vreme de aproape zece ani România a fost condusă de un tip de afaceri pus la cale la Cotroceni. Acum începe decontul dosarelor Elenei Udrea, abia acum, probabil, se va sfârși doar la Traian Băsescu.

Până acum au fost declarații de televiziune, zâmbete, speranțe că completele sunt formate din doamne și ele ar fi mai drepte decât bărbații. Tot felul de minunății din astea să vorbim și noi ca să ne aflăm în treabă, crezând că lumea uită și declarațiile au dispărut și faptele din jurul lui Băsescu și Blejnar se șterg cu buretele și au dispărut.

Abia acum să-și facă calcule de altă natură și să spună lucruri, dar nu știu în ce măsură îi vor scăpa situația într-un mod spectaculos”, a conchis Cornel Nistorescu.