NIK WEST, cântăreața de origine americană cunoscută în special pentru colaborările cu PRINCE, despre care presa internațională și marii artiști vorbesc doar la superlativ, concertează pentru prima dată în România, luni, 17 octombrie, la  Berăria H, începând cu ora 21:00.  

NIK WEST stăpânește cu precizie chitara bass, iar atunci când cântă se simt influențele funky ale lui Larry Graham, Louis Johnson și Marcus Miller. Cunoscută pentru cover-ul piesei Back in Black de la AC/DC, NIK a impresionat mulți fani înrăiți ai rockului și a devenit instant o preferată a legendarului Steven Tyler.
Există mulți cântăreți buni, însă doar o parte dintre ei întrunesc caracteristicile vocale necesare pentru a-i face pe ceilalți să continue să-i asculte. „M-a surprins foarte tare faptul că Lenny Kravitz s-a uitat la toate videoclipurile mele și că a fost atât de impresionat de cover-ul pentru Teen Town încât a vrut să mă cunoască personal”, spune artista.
Cu doar două zile înainte de concert, Nik West le-a transmis salutări admiratorilor români prin intermediul unui mesaj video: