Evenimentul Zilei > Politica > Nicușor Dan, speriat de susținerea lui Orban? Intră în silenzio stampa
Nicușor Dan, speriat de susținerea lui Orban? Intră în silenzio stampa

Nicușor Dan, speriat de susținerea lui Orban? Intră în silenzio stampa

Mai e un hop și începe campania electorală, iar anul acesta, din cauza alertei de coronavirus, candidații sunt nevoiți să iasă mult mai des în spațiul public pentru a-și face cunoscut mesajul. Nicușor Dan, candidat la Primăria Generală București, este însă un candidat atipic: intră în silenzio stampa pentru o perioadă.

PNL a anunțat că susține candidatura lui Nicușor Dan la Capitală, care era deja susținut de USR, iar asta i-a dat mari emoții.

Deși a mai candidat de câteva ori la această funcție, pare că abia acum devin lucrurile cu adevărat serioase:

Mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Este un gest de mare responsabilitate politică, în condițiile în care PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziție.”, a scris Nicușor Dan pe rețelele sociale.

Prin acest gest de responsabilitate, dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată.”, a mai continuat el.

Începe placa serviciilor private:

Vreau să asigur mediul de afaceri că va avea în mine un partener de bază. Orașul are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat este motorul dezvoltării. Vom simplifica interacțiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizațiile în termenul legal. Vom fi o interfață între mediul de afaceri local și sistemul local de învățământ. Vom avea o politică corectă și predictibilă de achiziții publice. Vom ajuta financiar și logistic start-up-urile în tehnologie, industrii creative și cercetare. Vom construi, în parteneriat public-privat, centre de conferințe care să pună Bucureștiul pe harta globală de business.

Cu scuze pentru reprezentanții media, nu voi da alte declarații pe acest subiect până după momentul unei discuții aplicate cu Ludovic Orban.”, a încheiat Nicușor Dan.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: