Răspunsul acestuia a venit marți, într-o conferință de presă, și se adresează angajamentului conform căruia va renunța la candidatură dacă nu este desemnat în interiorul Alianței USR-PLU, scrie Digi24.

„Am dovedit în toată activitatea mea publică că sunt un om de onoare și nu trebuie angajamente scrise. Am spus de acum un an că opoziția trebuie să aibă un candidat unic. Că trebuie să existe metode acceptate de toată lumea în care acest candidat să fie desmenat și în ipoteza în care opoziția va avea un candidat unic, eu nu voi candida

Când faci o echipă de fotbal, selecția o faci la fotbal, nu o faci la fotbal de sală. Eu cred că dacă vrem să câștigăm alegerile trebuie să întrebăm bucureștenii și eu cred că metoda științifică cea mai bună este sondajul de opinie”, a declarat Nicușor Dan.

Candidatul PLUS pentru Primăria București, Vlad Voiculescu, a prezentat, marți, un sondaj de opinie, înainte de startul campaniei interne din Alianța USR-PLUS pentru desemnarea candidatului la primărie. Conform sondajului, Alianța se află pe primul loc în preferințele bucureștenilor, iar candidatul USR-PLUS ar câștiga în fața actualului primar general, Gabriela Firea.

Te-ar putea interesa și: