Evenimentul Zilei > Politica > Nicuşor Dan o ţine în ŞAH cu EXCLUDEREA pe Clotilde Armand
Nicuşor Dan o ţine în ŞAH cu EXCLUDEREA pe Clotilde Armand

Nicuşor Dan o ţine în ŞAH cu EXCLUDEREA pe Clotilde Armand

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat luni că, în acest moment, nu se pune problema excluderii lui Clotilde Armand din partid.

El a confirmat că "organele abilitate" din cadrul formaţiunii vor discuta o sesizare internă privind-o pe aceasta legată de absenţa ei de la mai multe şedinţe pregătitoare şi de plen ale Consiliului Local Sector 1.

"Este o simplă sesizare internă, aşa cum sunt multe sesizări interne într-o structură de câteva mii de oameni. Ea (sesizarea – n.r.) o să fie analizată de organele abilitate, de Biroul Naţional şi de Comisia de Etică, dar pentru moment nu s-a întâmplat nimic. Este o simplă sesizare, aşa cum sunt multe altele. În mod normal, ea ar fi trebuit să rămână internă, până la o decizie ", le-a precizat Nicuşor Dan jurnaliştilor într-o conferinţă de presă la Parlament, citat de Agerpres.

Întrebat dacă Clotilde Armand riscă să-şi piardă funcţia de consilier la Sectorul 1 sau chiar să fie dată afară din USR, Nicuşor Dan a răspuns: "Pentru moment nu se pune problema de aşa ceva".

"Repet, este o simplă sesizare, aşa cum sunt multe altele", a subliniat preşedintele USR.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: