„Vorbim foarte mult, prea mult de domnul Bădulescu. Trebuie să vorbim de PSD și de Gabriela Firea. Mai ales că Gabriela Firea a avut o intervenție publică după acea conferință bruiată și nu a avut niciun cuvânt de scuză sau de distanțare față de colegul ei”, a declarat Nicușor Dan, la Realitatea Plus.

„Ăsta este PSD-ul. Din fericire, lumea a reacționat foarte bine. Am văzut foarte, foarte mulți oameni care au zis că lucrul ăsta este inadmisibil și cumva s-a mai trasat o linie ce este PSD și ce este non PSD, care cred că  o sa ne ajute în campania asta”, a explicat Nicușor Dan.

„Am văzut o declarație oficiala a Gabrielei Firea, data duminică sau sâmbătă, în care a spus ca viceprimarul s-a dus acolo pentru că l-au chemat ziariștii ca să dea explicații tehnice cu privire la ce spun eu. Nu a spus că domnul Bădulescu s-a dus de capul lui și în plus a venit cu directorul STB-ului, cu directorul de la Investiții cu încă vreo doi-trei polițiști locali. A fost o întreaga echipa”, a precizat Nicușor Dan, la „Legile puterii”.

„Pentru democrație și pentru oamenii care s-au uitat la televizor în ziua aia să vadă doi politicieni, dintre care unul vrea să fie primarul Bucureștiului și unul care este, nu știu prin ce miracol, viceprimarul Bucureștiului, care să facă așa un spectacol, să vorbească unul peste altul. Nu cred că a fost deloc corect.

Cred că intenția lor a fost dublă. A fost de a face o presiune pentru mine, astfel încât mesajul meu să nu se audă. Pe de altă parte, să ma atragă într-un joc din asta în care să mă coboare la nivelul viceprimarului și  Gabriela Firea să iasă undeva deasupra noastră să spună eu sunt cu chestiile serioase, iată ce înseamnă Opoziția, cum se bălăcărește…”, a mai adăugat Nicușor Dan.