Evenimentul Zilei > Politica > Nicușor Dan despre Firea și Bădulescu: „Sunt speriaţi. Nu vor mai profita de acest oraș”
Nicușor Dan despre Firea și Bădulescu: „Sunt speriaţi. Nu vor mai profita de acest oraș”

Nicușor Dan despre Firea și Bădulescu: „Sunt speriaţi. Nu vor mai profita de acest oraș”

Candidatul susținut de PNL și de USR-PLUS a anunțat că îi va aduce în instanță pe toți cei care l-au calomniat, cu referire mai ales la contracandidata sa, Gabriela Firea, și la adjuncutul acestuia, Aurelian Bădulescu, al cărui comportament grobian este de notorietate.

În prezent deputat independent, candidatul Nicuşor Dan acuză că „anumiţi oameni din sfera corupţiei bucureştene” şi „unii politicieni corupţi” încearcă să-i discrediteze activitatea, anunțând că cei care vor încerca să inventeze false dosare şi dovezi împotriva sa vor răspunde în instanţă.

„De ani de zile, anumiţi oameni din sfera corupţiei bucureştene – deranjaţi de acţiunile noastre – şi unii politicieni corupţi au încercat să-mi discrediteze activitatea. Deşi au plătit bine pentru acest scop, nu au găsit nimic, dar asta nu i-a oprit să fabrice zvonuri şi insinuări calomnioase”, a spus Nicușor Dan.

„Asta s-a întâmplat inclusiv în campaniile precedente în care am fost implicat, asta fac şi acum. Nu mă impresionează. Mi-am asumat de la început că voi deranja, am ştiut că vor exista astfel de reacţii. Cu Asociaţia Salvaţi Bucureştiul ne luptăm de ani buni pentru binele oraşului, care nu se suprapune cu binele lor. Sunt convins că vor încerca să fabrice, în continuare, probe aşa-zis compromiţătoare, să inventeze false dosare şi dovezi”, a mai spus candidatul PNL-USR-PLUS.

„Nu există om cinstit în Bucureşti care să mă arate cu degetul. Ceilalţi vor răspunde pentru fiecare insinuare, pentru fiecare acuzaţie nefondată, pentru fiecare calomnie. În instanţă. Ca să nu ne mai pierdem timpul în dezbateri publice menite să deturneze atenţia de la dezastrul pe care l-au făcut în Bucureşti”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

„Firea, Bădulescu şi ceilalţi pesedişti sunt speriaţi acum mai mult decât oricând că nu vor mai profita de pe urma acestui oraş, la conducerea căruia au ajuns fără cunoştinţe, fără viziune, fără voinţa de a face bine”, a adăugat candidatul.

Au băgat în faliment un oraş cu un buget enorm, au otrăvit aerul, ne-au sufocat traficul. Şi asta vor să facă în continuare. Ceea ce nu înţeleg ei este că a venit timpul să plece, să ne lase. Să ne lase oraşul în pace, să nu ne mai polueze cu mizeria lor morală, cu incompetenţa lor, cu interesele lor politice şi financiare. Le transmit că nu suntem toţi ca ei. Există şi oameni cinstiţi. Peste două milioane numai în Bucureşti”, a încheiat Nicuşor Dan.