Demersul lui Nicușor Dan vine după ce conferinţa de presă pe care a susținut-o joi, la intersecţia dintre străzile Progresului și Doctor Constantin Istrati, a fost perturbată în mod repetat de claxoanele maşinilor de salubritate ale sectorului 5.

„O să fie mâine la Parchet o plângere penală împotriva primarului Sectorului 5, şefului companiei de salubritate de la sectorul 5 şi şefului Poliţiei locale de la sectorul 5”, a afirmat Nicuşor Dan.

Folosindu-se de această ocazie, Nicușor Dan s-a arătat optimist, spunând că la viitoarele alegeri locale, bucureştenii vor şti cum să scape de administraţie Firea-PSD. El a precizat că, din păcate, ultimii patru ani au fost pierduți pentru bucureşteni pentru că viața lor nu s-a schimbat cu nimic. Dimpotrivă, a spus candidatul Nicușor Dan, RADET-ul a intrat în faliment, iar STB-ul este pe cale să-i împărtășească soarta.

„Am venit acum patru ani, ne-am dus în Consiliul General, în primul rând am dorit să colaborăm, voiam să colaborăm. Din păcate, ne-am trezit cu o putere Firea-PSD care nu numai că nu voia să colaboreze cu noi. Deciziile în Consiliu erau stabilite dinainte şi niciun argument nu conta şi consilierii duceau o muncă până în instanţă pentru a obţine hârtii din Primărie pe care primarul dispusese să nu li se dea”, a precizat Nicușor Dan.

El a arătat că actuala administrație a Capitalei nu a reușit nici cu propriul Guvern, nici cu propriul Parlament şi n-a făcut decât să caute pretexte ca să-și justifice incompetenţa şi lipsa de realizări.

„Avem practic un primar care patru ani de zile nu a locuit în acest oraş”, a susţinut Nicuşor Dan.

Și USR Sector 5 a formulat un denunţ la DNA împotriva primarului Sectorului 5, Daniel Florea, şi a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi de împiedicare a exercitării drepturilor electorale.

„Deoarece comportamentul mizerabil este deja marcă înregistrată PSD, Daniel Florea a orchestrat perturbarea prin zgomot (claxoane, motoare ambalate) şi duşuri cu dezinfectant a participanţilor la conferinţa de presă susţinută de Nicuşor Dan”, a anunțat USR Bucureşti, într-o postare pe Facebook.

USR, denunț la DNA după acțiunile PSD contra lui Nicușor Dan

Orban, despre boicotarea conferinței lui Nicușor Dan: „Haidamacii lui Firea și Pandele”