Nicușor Dan, acuzat din nou de corupție. Sebastian Burduja acuză nereguli la PMB

Nicușor Dan, acuzat din nou de corupție. Sebastian Burduja acuză nereguli la PMB Președintele PNL București, Sebastian Burduja. Sursa foto: Facebook

Președintele PNL București, Sebastian Burduja, a adus în atenția opiniei publice un posibil caz de corupție. Liberalul acuză actuala administrație a Primăriei Capitale de administrare defectuoasă a serviciilor de mentenanță pentru Arena Națională.

Sebastian Burduja lansează noi acuzații la adresa primarului Dan

Candidatul PNL pentru Primăria Generală, Sebastian Burduja, a declarat că administrația condusă de Nicușor Dan a eliminat de la licitația publică pentru serviciile de mentenanță a Arenei Naționale, oferta cea mai mică. Potrivit declarațiilor lui Sebastian Burduja, Primăria Capitalei a motiva decizia invocând faptul că oferta prețul este mult prea mic.

„Astăzi am dezvăluit un caz flagrant de posibilă corupție și proastă administrare în primăria condusă de Nicușor Dan! Este vorba despre licitația privind serviciile de mentenanță de la Arena Națională. Iată cum banii bucureștenilor sunt bătaia de joc a celor prea-cinstiți să vină la dezbateri în fața bucureștenilor!

Primăria Capitalei a eliminat oferta cu cel mai mic preț pentru mentenanța Arenei Naționale, motivând absurd că prețul este prea mic, deși fusese acceptat timp de șase ani”, a declarat Sebastian Burduja într-o postare pe rețelele de socializare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nicușor Dan, acuzat de corupție

În continuarea mesajului de pe Facebook, ministrul Energiei a mai precizat că Primăria a atribuit contractul în regim de urgență, companiei cu prețul cel mai mare. Contractul a ajuns la final, iar părțile implicate negociază direct fără a respecta principiile de transparență.

„Culmea, tocmai compania primăriei a fost de două ori descalificată! În schimb, contractul a fost atribuit în regim de urgență, între Crăciun și Anul Nou, firmei cu prețul cel mai mare, iar acum, la finalul contractului, negocierile directe sunt făcute exclusiv cu aceasta, fără transparență și fără explicații pentru contribuabili”, a completat Sebastian Burduja.

Sebastian Burduja, PNL

Președintele PNL București îl acuză pe Nicușor Dan de corupție. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Avertistmentul liberalului Sebastian Burduja

În aceste condiții, atrage atenția președintele PNL București, contribuailii din Capitală vor scoate mai mulți bani din  buzunar pentru serviciile de mentenanță a Arenei Naționale.

„Este clar că bucureștenii vor plăti mult mai mult pentru servicii care ar fi putut costa mai puțin. Nicușor Dan trebuie să explice cum cheltuiește banii bucureștenilor, cine sunt donatorii din campanie și ce legătură au cu contractele Primăriei Generale.

Bucureștenii merită răspunsuri clare și o administrare corectă a fondurilor publice. Vom face curățenie generală în Primărie și vom opri toate furturile!”, a mai declarat pe Facebook, Sebastian Burduja.