Nicuşor Constantinescu a declarat astăzi pentru EVZ că rămâne în continuare preşedinte executiv al PSD Constanţa. “Nu pot fi suspendat din funcţie. Tocmai am primit hârtie de la partid că sunt preşedinte executiv, eu v-am spus dar nu m-aţi crezut. Rămân în continuare preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a PSD ”, a explicat Nicuşor Constantinescu. El spune că la PSD Constanţa, doar Radu Mazăre şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a partidului.

Preşedintele executiv al PSD Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a prezentat şi calendarul alegerilor locale din filială, care urmează să se desfăşoare până la congresul din toamnă. „Dar până atunci, eu sunt în funcţie, nu mi-a luat nimeni funcţia. Deocamdată DNA-ul nu mi-a luat funcţia de la PSD. Urmează o şedinţă de Birou Executiv Judeţean în care vom stabilim data alegerilor la organizaţia de femei, la organizaţia de tineret a TSD, la pensionari şi la organizaţiile săteşti, comunale, orăşeneşti, municipale şi judeţene”

Conducerea PSD i-ar fi confirmat că rezoluţia PSD nu prevede suspendarea membrilor de partid cercetaţi pentru alte fapte. „Nefiind acuzat decât de abuz în serviciu, sunt preşedinte executiv în funcţie. Doar că sunt arestat la domiciliu, fac o filială la domiciliu. Deşi locuiesc la 100 metri de sediul PSD Constanţa”, declară, râzând, Nicuşor Constantinescu. Preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, senatorul Nicolae Moga, spune, la rândul lui, că filiala va verifica dacă Nicuşor Constantinescu intră sub incidenţa statutului partidului. Mai mulţi membri din conducerea PSD Constanţa spun că i se va sugera să îşi dea demisia din funcţie dar, se pare că, niciunul nu îndrăzneşte să discute cu Nicuşor Constantinescu.

 

 

Te-ar putea interesa și: