Evenimentul Zilei > Actualitate > Nicoleta Guță a devenit bunică la 35 de ani!
Nicoleta Guță a devenit bunică la 35 de ani!

Nicoleta Guță a devenit bunică la 35 de ani!

Băieţelul lui Gabriel David, fiul Nicoletei Guță, se va naşte la sfârşitul lunii august, începutul lui septembrie. Toată lumea îl așteaptă cu sufletul la gură pe micuț, iar artista deja s-a gândit la cadourile pe care i le va face nepoțelului ei.

Nicoleta Guţă, fiica celebrului manelist Nicolae Guţă va deveni în curând bunică.

„Se va naşte la sfârşitul lui august, începutul lui septembrie. Ne-am mai gândit la nume, eu i-am zis că mi-aş dori să-i pună numele Lucas sau numele lui, David Gabriel, pentru că e frumos.

Dar el a spus: Mamă, lasă-mă… Ştiu eu ce să aleg. O să-i cumpăr haine, o să-i cumpăr pătuţ…” , a mărturisit Nicoleta Guță in platoul emisiunii „Acces Direct” Acces Direct, citat de cancan.

Nicoleta Guță și Ionică Bangala s-au despărțit din cauza afacerilor. Ocupat mai mult cu vânzarea de maşini şi fiind mai mereu plecat de acasă, Ionică a neglijat activitatea de impresar al soției sale. De aici au apărut și neînţelegerile, alimentate şi de fraţii Nicoletei, care au insistat ca Marian să redevină impresarul artistei.

În momentul în care Marian, fratele Nicoletei Guță a devenit impresar, Ionică Bangala a fost extrem de deranjat și supărat de decizia luată de soția lui. Văzând că nu mai deține controlul afacerilor, Ionică Bangala a hotărât să-și părăsească soția și să-și vadă de viață.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.