Evenimentul Zilei > Sport > Nicolae Stanciu, mai rău ca Figo. Primit cu șoareci și șerpi morți
Nicolae Stanciu, mai rău ca Figo. Primit cu șoareci și șerpi morți

Nicolae Stanciu, mai rău ca Figo. Primit cu șoareci și șerpi morți

Internaționalul român Nicușor Stanciu se pregătește să cunoască pe pielea lui emoțiile trăite de Luis Figo într-un Barcelona - Real Madrida de neuitat.

Vorbim, evident, despre marea trădare a fotbalului modern, cu trecerea căpitanului Barcelonei în curtea marii rivale din Madrid. Un transfer pe care fanii „blaugrana” nu l-au înțeles, cu atât mai puțin acceptat vreodată. Drept răzbunare, la primul meci direct pe Camp Nou cu Figo adversar, lusitanul a fost bombardat cu telefoane mobile aruncate înspre el, din tribune zburând în direcția lui chiar și un cap de porc!

Derby-ul Cehiei, dintre Sparta și Slavia, are toate șansele să rivalizeze în intensitate cu celebrul Barcelona – Real Madrid, iar românul Stanciu este „vinovatul” de serviciu.

În vară, după o experiență ratată prin Golful Persic, Nicușor Stanciu s-a reîntors în fotbalul profesionist, a ales tot campionatul Cehiei, dar de deschis i s-au deschis ușile Slaviei, cealaltă forță din Praga. Se speculează că Sparta nu l-a mai dorit, că impresarii au ales ce era mai bine, că s-au opus unii și alții, însă în ochii ultrașilor fanatici ai Spartei nimic nu mai contează. Decât trădarea. Trădarea supremă, vedeta lor (34 de meciuri și 10 goluri) joacă acum la dușmani. Iar pentru Stanciu, duminică seară, pe Generali Arena, se declanșează iadul!

Presa cehă, preluată de prosport.ro, notează că fanii Spartei Praga se vor răzbuna în stilul catalanilor – vor să arunce în Nicușor Stanciu cu șerpi și șobolani morți, totul într-un gest simbolic ce vrea să arate trădarea comisă de internaționalul român!

Sparta – Slavia se joacă duminică seară, de la orele 19.00.