Evenimentul Zilei > Actualitate > Nicolae Robu, din fașă până la barbă albă. Totul pe fond muzical. Video senzațional
Nicolae Robu, din fașă până la barbă albă. Totul pe fond muzical. Video senzațional

Nicolae Robu, din fașă până la barbă albă. Totul pe fond muzical. Video senzațional

La împlinirea vârstei de 65 de ani, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a publicat pe o rețea de socializare mai multe fotografii inedite grupate într-un videoclip însoțit de un fond sonor.

 

Cronologia fotografiilor expuse pleacă de când Robu avea 10 luni, acoperind perioada de scoală, armată, facultate, catedra, Senat și evident de edil. Muzica este asigurată 3 în 1 de Robu, care este și compozitor și interpret și chitarist.

În respectivele ipostaze primarul apare și cu barba și cu mustață și fără (după cum se poate vedea chiar din motto-ul ales), cu părul alb, mai târziu, la loc, cu părul negru ca în adolescență.

„65 DE ANI! ALALTĂIERI, 28.05.2020, AM ÎMPLINIT 65 DE ANI! ȘAI-ZECI-ȘI-CINCI! 😂
ȘTIU CĂ NU ARĂT, MULȚUMESC! 😂😂

MOTTO:
Mereu diferit -mustață, barbă, nici una nici alta, iarăși mustață, barbă, iarăși nici una nici alta-, dar… mereu același!

Ei bine, cu această ocazie, am încropit colajul de poze atașat. Cum memoria mea, deopotrivă cea rațională și cea sentimentală reține atât de proaspete de parcă ar fi avut loc ieri, faptele, gândurile și simțirile trăite în acest răstimp începând de pe la vârsta de 5-6 ani, am vibrat până în adâncurile ființei mele la fiecare imagine.

Realizez că s-a întâmplat așa pentru că în mine mai există câte ceva -și chiar mult!- din tot ce-am fost peste timp: există și copilul și adolescentul și tânărul și maturul -e drept, se pare că ultimul mai puțin ca ceilalți, după cum îmi spun apropiații!  :))-; și eu sunt tare fericit că e așa!

Încă o dată, vă mulțumesc tuturor celor ce de ziua mea ați avut un gând bun pentru mine! Și ce, în general, îmi sunteți alături în arderea-mi!

P.S. Coloana sonoră (simplă înregistrare cu telefonul…):
• PIESA “DEPARTE ÎN TRECUT”:
-Compoziția muzicală:
*Nicolae Robu
-Versurile:
*Eusebiu Camilar
-Interpretarea vocală:
*Nicolae Robu
-Acompaniamentul la chitară:
*Nicolae Robu”. a scris primatul Timișoarei pe pagina sa de Facebook.

65 DE ANI! ALALTĂIERI, 28.05.2020, AM ÎMPLINIT 65 DE ANI! ȘAI-ZECI-ȘI-CINCI! 😂 ȘTIU CĂ NU ARĂT, MULȚUMESC! 😂😂MOTTO: Mereu diferit -mustață, barbă, nici una nici alta, iarăși mustață, barbă, iarăși nici una nici alta-, dar… mereu același!Ei bine, cu această ocazie, am încropit colajul de poze atașat. Cum memoria mea, deopotrivă cea rațională și cea sentimentală reține atât de proaspete de parcă ar fi avut loc ieri, faptele, gândurile și simțirile trăite în acest răstimp începând de pe la vârsta de 5-6 ani, am vibrat până în adâncurile ființei mele la fiecare imagine. Realizez că s-a întâmplat așa pentru că în mine mai există câte ceva -și chiar mult!- din tot ce-am fost peste timp: există și copilul și adolescentul și tânărul și maturul -e drept, se pare că ultimul mai puțin ca ceilalți, după cum îmi spun apropiații! :))-; și eu sunt tare fericit că e așa! Încă o dată, vă mulțumesc tuturor celor ce de ziua mea ați avut un gând bun pentru mine! Și ce, în general, îmi sunteți alături în arderea-mi!P.S. Coloana sonoră (simplă înregistrare cu telefonul…):• PIESA “DEPARTE ÎN TRECUT”:-Compoziția muzicală:*Nicolae Robu-Versurile:*Eusebiu Camilar-Interpretarea vocală:*Nicolae Robu-Acompaniamentul la chitară:*Nicolae Robu

Publicată de Nicolae Robu pe Sâmbătă, 30 mai 2020