Evenimentul Zilei > Vremea > Nicio speranță să avem o zi însorită. ANM anunță pentru astăzi, 17 noiembrie, o vreme mohorâtă, ceață şi temperaturi scăzute
Nicio speranță să avem o zi însorită. ANM anunță pentru astăzi, 17 noiembrie, o vreme mohorâtă, ceață şi temperaturi scăzute

Nicio speranță să avem o zi însorită. ANM anunță pentru astăzi, 17 noiembrie, o vreme mohorâtă, ceață şi temperaturi scăzute

În prognoza meteo transmisă de ANM pentru 17 noiembrie 2021 temperaturile continuă să scadă și vremea va fi mult mai rece, cu ceață şi burniță aproape în toată țara.

Potrivit prognozei ANM, pe tot teritoriul țării, miercuri, 17 noiembrie, vremea va fi rece și închisă, cu un cer înnorat. Dimineața și seara există condiții de ceață și pe alocuri burniță.

Vremea de miercuri, 17 noiembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată în toate zonele țării.

Temperaturi de -4 grade, astăzi 17 noiembrie 2021

În Oltenia, maxima zilei nu va depăși 11 grade, în timp ce minima va coborî până la -2 grade. În regiunea Crișana, meteorologii anunță că maxima zilei va urca până la 12 grade Celsius, iar temperatura minima înregistrată nu va depăși valoarea de -1 grad.

În Craiova cerul va fi noros, temperatura maximă atingând pragul de 9 grade Celsius, iar temperatura minimă de 1 grad Celsius.

În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 11 grade Celsius, iar temperatura minimă de 0 grade Celsius.

În Banat, temperatura maximă indicată de termometre va fi de 9 grade, în timp ce minima va atinge 0 grade Celsius.

În Maramureş astăzi vremea va răcoroasă cerul înnorat cu o maximă de 11 grade, iar minima va coborî până la -3 grade.

Termometrele nu vor arăta mai mult de 11 grade în ţară

În Transilvania, vremea va continua să fie rece, cu o maximă de 11 grade, în timp ce minima va coborî chiar și până șa -7 grade în depresiuni.

În Muntenia, meteorologii anunță o maximă de 8 grade, iar minima va scădea până la -2 grade Celsius.

Temperaturile vor fi scăzute miercuri în cea mai mare parte din țară. În Brașov maxima va fi 9 grade, iar minima va fi de -2 grade.

În Timișoara maxima va fi cu un grad mai scăzută decât ieri, 11 față de 12, dar maxima va crește de la -1 grad la +1 grad Celsius.

Și în Arad maxima va scădea cu un grad, de la 12 grade la 11 și va fi însorit toată ziua, la fel ca și marți, de altfel.

În Constanța maxima va fi miercuri de 9 grade Celsius, în scădere cu 2 grade față de marți, iar minima va scădea la 4 grade, de la 7 grade marți. Cerul va fi înnorat pe întreaga durată a zilei.

În Moldova va fi o zi înnorată, cu o temperatură maximă de 9 grade, în timp ce minima înregistrată va atinge -4 grade.

Vremea în Bucureşti

În Capitală maxima va scădea cu 3 grade față de marți, înregistrându-se 8 grade la amiază. Minima va fi tot de 1 grad. Cerul va fi predominant noros, cu condiții de ceață și nori de joasă altitudine în primele ore ale dimineții, dar și seara. Vântul va sufla slab, până la moderat, potrivit stirimeteo