Evenimentul Zilei > International > Ni se ascunde adevărul despre pandemie? Studiu italian:”SARS-Cov-2 nu e capabil să ucidă!”
Ni se ascunde adevărul despre pandemie? Studiu italian:”SARS-Cov-2 nu e capabil să ucidă!”

Ni se ascunde adevărul despre pandemie? Studiu italian:”SARS-Cov-2 nu e capabil să ucidă!”

Cu riscul de a-și vedea prestigiul făcut praf și cariera amenințată, medicul legist Pasquale Mario Bacco din Bari spune că cercetările echipei sale au scos la iveală mai multe lucruri extrem de importante- printre care și faptul că cifrele legate de mortalitatea din Italia sunt pur și simplu inventate ! Ziarul Italian Il Giornale are toate detaliile!

„Nu va exista niciodată un vaccin”, spune fără ocolișuri medicul legist Pasquale Mario Bacco din Bari care, împreună cu cei  13 colegi ai săi, studiază virusul Covid-19 de ceva vreme. Încă de la sfârșitul lunii februarie a arătat că infecția pulmonară circulă în Italia din octombrie 2019.

„Pe noi ne-a interesat să înțelegem incidența acolo unde nu s-a manifestat boala”, a declarat Bacco.

Medicii din Bari au prelevat un eșantion de la 7.038 de persoane sănătoase și fără simptome, toți angajați de companii. Aceștia au efectuat teste serologice începând cu 25 februarie. Astfel s-a descoperit că peste 30% din populația italiană a luat contact cu Covid-19, dezvoltând anticorpi.

.”Înseamnă că aceste persoane intraseră deja în contact cu virusul cu cel puțin trei luni și jumătate înainte, s-au îmbolnăvit și au dezvoltat anticorpii, deși sunt asimptomatice”, a precizat Bacco.

Aproape 90% dintre persoanele infectate analizate nu au manifestat niciun simptom atribuit COVID-19.

Acești  anticorpi nu sunt, însă, pe viață, ci “trăiesc” numai câteva luni, motiv pentru care este imposibil, potrivit cuvintelor medicului din Bari, să se găsească un vaccin.

„Din acest punct de vedere, SARS-Cov-2 este ca HIV. Sunt viruși care prezintă mutații. S-ar putea ca populația să fie chemată să fie supusă vaccinului în iunie, dar același vaccin nu va mai fi de ajutor în octombrie.

Eu am văzut în laborator mutațiile acestui virus, este aproape ca HIV, deci un vaccin nu va exista niciodată. Singurul lucru care ne va salva, dacă virusul ar deveni mai agresiv, este un medicament specific.

Astăzi, peroanele seropozitive au o speranță de viață egală cu o persoană sănătoasă, datorită unui medicament. Duc o viață foarte normală doar că trebuie să ia una, sau două sau trei, dar, de obicei, o pilulă pe zi, deoarece au un retroviral care intră în sânge și acest lucru ajută. Și la fel va fi și pentru COVID”, declară medicul italian.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: