Evenimentul Zilei > Politica > NEWS ALERT. Sorin Grindeanu revine în PSD!
NEWS ALERT. Sorin Grindeanu revine în PSD!

NEWS ALERT. Sorin Grindeanu revine în PSD!

Fostul premier Sorin Grindeanu a anunțat la o întrunire a PSD Olt că va reveni în politică, la partidul din care a fost exclus la propunerea lui Liviu Dragnea. 

Fostul premier Sorin Grindeanu a anunțat că va reveni în politică, la partidul din care a fost exclus la propunerea lui Liviu Dragnea. El va renunța, astfel, la poziția de președinte al ANCOM care nu-i permite să activeze ca membru al unui partid politic.

„Eu voi reveni în politica PSD pentru un proiect extrem de serios al PSD, pentru un proiect extrem de serios pentru țară, dar nu voi ține isonul unor proiecte personale ale lui X sau Y”, a declarat Grindeanu, citat de Digi24.

Fostul premier Sorin Grindeanu a participat la Slatina, la Conferinţa Extraordinară a PSD Olt, alături de preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, şi de secretarul general al formaţiunii politice, Paul Stănescu, preşedinte în funcţie al filialei judeţene social-democrate.

Sorin Grindeanu a fost prezent, în prima zi după Crăciun, și la o întâlnire a organizației PSD Timiș, însă la momentul respectiv a refuzat să confirme sau să infirme informațiile privind revenirea în politică. El a spus, la vremea respectivă că va decide după sărbători.