Starea lui Mario Iorgulescu este foarte gravă. Sâmbătă, surse din Spitalul Elias, care au vrut să-și păstreze anonimatul, au precizat că pacientului Iorgulescu i-au cedat organele! Medicii l-ar fi trecut pe dializă după ce au constatat că rinichii tânărului nu mai funcționează!

De altfel, și ultimul comunicat al medicilor vorbește despre starea lui Mario iorgulescu: „Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie. Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”.

„Starea lui este cât se poate de gravă și toată lumea din familie se roagă să își revină”, au dezvăluit persoane din anturajul familiei Iorgulescu pentru wowbiz.ro. Mai mult, se pare că în această dimineață câțiva aparținători prezenți la Spitalul Elias au suferit un adevărat șoc atunci când au zărit un preot așteptând în fața ușii de la salonul în care este internat Mario Iorgulescu! Nimeni nu a putut confirma dacă preotul fusese chemat de familia Iorgulescu pentru băiatul lor sau acesta se pregătea să miruiască un alt pacient aflat într-o situație gravă la Terapie Intensivă. Dincolo de orice supoziție, cert este că starea de sănătate a lui Mario este în continuare critică.

Reamintim că Mario Iorgulescu a provocat un grav accident de circulație în noaptea 7 spre 8 septembrie, în urma căruia un tânăr în vârstă de 34 de ani, Dany Vicol, tată a doi copii, și-a pierdut viața. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal conducea un bolid de lux cu 240 de km/h, fiind băut și sub influența drogurilor, după cum a confirmat Parchetul.