Evenimentul Zilei > Actualitate > NEVASTA unuia dintre FUGARII de la Secția 19 a fost REȚINUTĂ. Femeia este ACUZATĂ că și-a ajutat bărbatul să EVADEZE
NEVASTA unuia dintre FUGARII de la Secția 19 a fost REȚINUTĂ. Femeia este ACUZATĂ că și-a ajutat bărbatul să EVADEZE

NEVASTA unuia dintre FUGARII de la Secția 19 a fost REȚINUTĂ. Femeia este ACUZATĂ că și-a ajutat bărbatul să EVADEZE

Cazul evadării spectaculoase de la Secția 19 Poliție, din București i-a o întorsătură neașteptată. După mai multe ore de audieri, procurorii de la Parchetul Sectorului 5 au decis să o rețină pe soția unuia dintre fugari, Tulli Marius Renato.

În urma a 12 percheziții efectuate, vineri dimineața, de către polițiștii bucureșteni, în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu la care au participat peste 100 de poliţişti, au fost aduse la audieri zece persoane.

Rude și apropiați ai lui Tulli Marius Renato au dat explicații în fața anchetatorilor. După mai multe ore de audieri, procurorul de caz a decis să o rețină pe soția lui Tulli pentru înlesnirea evadării.

Poliția Capitalei a transmis că, în cursul zilei de vineri, au fost puse în aplicare şi trei mandate de aducere, în cauza penală privind evadarea celor doi bărbaţi din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Secţiei 19 Poliţie. La sediul Poliţiei Capitalei au fost audiate zece persoane despre care există date că ar fi făcut posibilă evadarea. Urmează, de asemenea, să fie reaudiaţi şi cei doi bărbaţi care au evadat zilele trecute, a precizat Poliţia Capitalei.

Marius Tulli Renato și Costel Grosul au evadat, duminica trecută, din arestul Secţiei 19 Poliţie.

Costel Grosu a fost depistat, luni, pe raza municipiului Bucureşti iar Tulli Marius Renato a fost prins, joi, în comuna Chiajna, din județul Ilfov. În casa în care se ascundea a fost descoperit un pistol.

Cei doi bărbaţi erau încarceraţi în baza mandatelor de arestare preventivă într-un dosar privind infracţiunea de furt calificat şi infracţiuni informatice.

Renato Marius Tulli este cunoscut pentru spargeri de bancomate şi furturi de maşini.El a fost reținut pe 5 ianuarie 2016, de către procurorii DIICOT, alături de alte șapte persoane, cetățeni români și moldoveni. Aceștia sunt acuzați că făceau parte dintr-o grupare care a fraudat, cu ajutorul unui virus informatic, mai multe terminale tip ATM aparținând unor bănci din România, Ungaria, Cehia, Spania și Rusia.