Evenimentul Zilei > Actualitate > Nevastă DISPERATĂ: Şi-a ÎNGROPAT soţul în GRĂDINĂ, ajutată de PRIETENE. Un caz incredibil
Nevastă DISPERATĂ: Şi-a ÎNGROPAT soţul în GRĂDINĂ, ajutată de PRIETENE. Un caz incredibil

Nevastă DISPERATĂ: Şi-a ÎNGROPAT soţul în GRĂDINĂ, ajutată de PRIETENE. Un caz incredibil

Nu a spus nimănui despre fapta sa, iar după ce s-a aflat, opinia publică britanică a fost oripilată.

O poveste care continuă să creeze controverse în presa din Marea Britanie. Soţia unui fermier britanic l-a îngropat pe acesta în grădina proprietăţii. Doamna cu pricina a continuat să beneficieze de veniturile soţului şi după moartea acestuia, nedeclarând decesul lui autorităţilor. „Povestea” este cu mult mai complexă.

Cauze naturale

Rebekah Sturdey, 56 de ani, a săpat o groapă în grădina proprietăţii sale pentru a-şi îngropa soţul defunct, Geoffrey Sturdey – 60 de ani. Acesta a murit din cauze naturale, în urma unui atac de cord. Femeia a fost ajutată de trei prietene – Boqer-Ore Adie, 43 de ani, fiica ei Hazel, 20 de ani, şi nepoata, Karmel Adie, 25 de ani, toţi dintr-o comunitate religioasă.

Autorităţile au devenit suspicioase atunci când, în 2012, după mii de dolari plătiţi bărbatului defunct, au constatat că nu l-au mai văzut de multă vreme.
Soţia fostului fermier le-a spus investigatorilor că bărbatul ei este plecat în vacanţă, şi că face turul Europei. Cercetările ulterioare au scos la iveală că mortul nu avea paşaport valid. Văduva a fost arestată iniţial sub acuzaţia de ucidere. Testele au arătat că bărbatul murise din cauze naturale (atacuri de cord înaintea celui fatal).

Ultima dorinţă

În urma unor investigaţiilor cu elicopterul a fost descoperit locul în care era îngropat bărbatul. Văduva a recunoscut că ea l-a îngropat acolo. Dar a specificat că aceasta a fost ultima lui dorinţă! „Norocul” văduvei: trupul soţului fusese bine conservat şi a putut fi identificat şi după dantură.
Investigatorii au găsit în locuinţa femeii peste 10.000 de dolari, aur în valoare de peste 83.000 de dolari, toate beneficii de pe urma defunctului.
Văduva şi-a recunoscut faptele de fraudă şi conspiraţie şi a primit 20 de luni de închisoare. Cei care au ajutat-o au primit pedepse pe măsură, iar curtea a acceptat ca trupul bărbatului să fie înmormântat acolo unde şi-a dorit. Adică în grădina casei!

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: