Netflix va lansa un abonament gratuit. Care sunt condițiile impuse pentru abonați

Netflix va lansa un abonament gratuit. Care sunt condițiile impuse pentru abonați Netflix. Sursa foto: dreamstime.com

Netflix, platforma de streaming, face un pas important în Europa. Și anume, pune la cale o nouă strategie care ar putea să îi crească veniturile prin introducerea unui abonament gratuit dar plin cu anunțuri de publicitate.

Netflix va lansa un abonament gratuit cu multe reclame

Netflix va testa un nou tip de abonament care va fi gratuit pentru cei care îl vor accesa. Dezavantajul acestui tip de abonament este că un film sau un serial va fi întrerupt pentru reclame, așa cum se întâmplă la canalele de televiziune clasice.

Platforma de streaming se bazează pe clienții care au o situație financiară precară, iar un astfel de abonament i-ar putea avantaja, în contextul în care abonamentele se scumpesc. Dar vor fi abonați destul de mulți care nu doresc să fie perturbați în timpul vizionării unui film sau serial de reclame.

În această industrie de streaming, Netflix este numărul unu deocamdată, dar pe măsură ce propune acest abonament cu reclame, devine interesant de văzut cu vor reacționa rivalii Hulu, Disney+, HBO Max și Amazon Prime Video.

Ne puteți urmări și pe Google News

Filmul verii pe Netflix. Idila secretă, care a stârnit dezbateri aprinseNetflix va lansa un abonament gratuit cu multe reclame. Sursa foto. Pixabay

Platforma de streaming vrea și mai mulți clienți

Netflix testează noul abonament gratuit în Europa. Potrivit analiștilor, platforma ar putea să atragă în jur de 50 de milioane de abonați noi, poate chiar și de la livalii menționați mai sus.

În concluzie, toți cei care preferă să experimenteze, planurile de abonament fără reclame rămân opțiunea preferată, dar există riscul de a fi scumpite tocmai pentru a determina abonații să treacă la abonamentul cu reclame care va îngrosa conturile platformei de streaming. Deocamdată abonații au de ales abonamentele Standard și Premium, care asigură vizionarea programelor fără întrerupere.

Mai trebuie spus că noile propuneri introduse cu suport publicitar, vin și cu aceste dezavantaje. Cu toate acestea, dacă sunteți dispus să plătiți un abonament mai scump pentru a viziona fără probleme, pachetele Standard și Premium rămân la îndemâna tuturor care nu sunt deranjați de prețul abonamentului, informează medium.com.