Evenimentul Zilei > Actualitate > Nepotul unei mari artiste, acuzat ca i-a incendiat mașina fostei iubite
Nepotul unei mari artiste, acuzat ca i-a incendiat mașina fostei iubite

Nepotul unei mari artiste, acuzat ca i-a incendiat mașina fostei iubite

O mașină a luat foc aseară pe un bulevard din București. Focul, se pare că a fost pus intenționat de nepotul lui Gabi Luncă, iar mașina incendiată aparține fostei iubite.

Daniel Onoriu a avut o relație extraconjugală cu Simona Chițac. La începutul anului cei doi s-au despărțit. Simona și-a găsi mașina în flăcări în cartierul Aviației și-l acuză pe Daniel că i-ar fi dat foc mașinii, spunând că acesta o amenință de ceva vreme.

"Noi ne-am desparit in ianuarie, viata mea a decurs normal pana acum 3 zile. A inceput sa ma sune, m-a cautat prin prieteni, in seara asta organizam un eveniment, el a venit de mana cu sotia. Era nervos, a venit sa mi-o prezinte, iar la o ora era masina incendiata. Sa lasam organele sa isi faca treaba. Eu ma tem pentru viata mea, cred ca asta a fost un prim avertisment si o sa fac tot ce este legal. Eu nu inteleg de ce spune ca e masina cumparata de el. Inainte am avut o alta masina pe care am vandut-o la care el a adaugat 2000 de euro si am cumparat aceasta masina. Eu nu l-am vazut pe el incendiind masina, eu am spus ca in ultimele 3 zile am primit amenintari", a declarat Simona Chiţac la România TV.

Pe de altă parte, nepotul lui Gabi Luncă susține că nu este implicat în acest incident.

"Maşina aia i-am cumpărat-o eu cu banii mei şi i-am cumpărat-o pentru că a fost iubita mea. I-am cumpărat şi o casă, i-am luat diamante, haine. Muncesc şi am şi eu nişte bănişori şi i-am dat şi ei. Eu eram la munte şi m-a sunat ea, am crezut că e o glumă. Eram cu soţia mea".

"In aceasta seara, masina mea a luat foc. La eveniment a venit si persoana care ma ameninta de cateva zile. Este vorba de Daniel Onoriu, care nu a acceptat faptul ca nu am vrut sa ne mai impacam. De 3 zile era foarte insistent si alterna momentele in care imi transmitea prin prieteni ca ma iubeste si cele de amenintari groaznice. Am inregistrari, mesaje, iar politia isi va face treaba. Exista camere in zona si martori care au observat un BMW argintiu si cineva care a arunca benzina pe masina mea. S-a gasit si o surubelnita infipta in roata", a scris amanta lui Daniel Onoriu.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: