Evenimentul Zilei > Actualitate > NEMULŢUMIŢI de actuala conducere, mai mulţi CONSILIERI ai Primăriei Sectorului4 şi-au depus DEMISIILE
NEMULŢUMIŢI de actuala conducere, mai mulţi CONSILIERI ai Primăriei Sectorului4 şi-au depus DEMISIILE

NEMULŢUMIŢI de actuala conducere, mai mulţi CONSILIERI ai Primăriei Sectorului4 şi-au depus DEMISIILE

Mai mulţi consilieri locali din Sectorul 4 şi-au anunţat vineri demisiile din funcţiile pe care le ocupă, declarându-se nemulţumiţi de modul în care lucrează cu actuala conducere a Primăriei.

Trei consilieri locali din partea ALDE şi alţi doi din partea PNL şi PSD au fost cei care şi-au depus în scris demisiile în cadrul şedinţei Consiliului local, urmând ca în zilele următoare şi alţi consilieri să facă acelaşi lucru.

Şedinţa a fost suspendată pentru o oră, timp în care consilierii şi-au exprimat nemulţumirile cu privire la pregătirea documentaţiei proiectelor de hotărâre de către anagajaţii Primăriei. Aceştia au adus în discuţie faptul că nu au primit la timp proiectele, astfel neavând vreme să le studieze pentru a vota în cunoştinţă de cauză.

Romeo Drăgan, din partea PNL a fost primul care şi-a prezentat  demisia. "De foarte mult timp cer un anume respect faţă de Consiliul local. Acest respect nu se poate manifesta de către executiv decât prin profesionalism. Nu accept ca astfel de şedinţe să devină circ. Nu sunt circar şi nu doresc să mai continuăm. Sunt nemulţumit şi de cum lucrează executivul şi o parte dintre consilierii locali. Cred că vom demisiona 9-10", a declarat pentru AGERPRES, Drăgan.

"Nu mai vrem să avem parte de acest circ şi nu mai vrem să avem parte de această degringoladă. Nu poţi avea timp să citeşti toată acea documentaţie pentru a vota în deplină cunoştinţă. Împărtăşim şi noi punctul de vedere al consilierului Romeo Drăgan", a adăugat reprezentantul ALDE, Viorel Popescu.

Consilierul PSD Mircea Ovidiu Iosub a anunţat că demisionează din "motive personale", stiripesurse.ro