Evenimentul Zilei > Monden > Nelson Mondialu șochează din nou. Interlopul-online, în față cu cea mai mare temere
Nelson Mondialu șochează din nou. Interlopul-online, în față cu cea mai mare temere

Nelson Mondialu șochează din nou. Interlopul-online, în față cu cea mai mare temere

Nelson Mondialu este hotărât. Vrea să-și pună dinți în gură, dar vizita la medic reprezintă un adevărat chin pentru celebrul vlogger. 

„Interlopul-online” Nelson Mondialu nu scapă de medicul stomatolog. Pentru vizita la doctor, acesta și-a luat la revedere de la fanii săi din online de parcă s-ar fi dus la ghilotină.

„Să știți copii, că e ultima dată când mă vedeți cu dinți. E ultima zi când îmi vedeți ăștia doi dinți. Merge tata la stomatolog și mi-e frică de mor (…).E voie să scoată cinci dinți dintr-o dată? Doamne ferește, prin ce chinuri groaznice o să trec. Să știți că dacă mor de frică, să știți că tata v-a iubit pe toți. Nu mai am curaj și putere în mine”, a declarat Nelson.

Nelson Mondialu s-a simțit obligat să apeleze la medic, pentru a nu sta departe de bucate. Altfel, ar fi rămas cu cei doi dinți în gură fără niciun fel de problemă.

„Nu apuc eu să fac Craciunul cu doi dinți în gură. Nu mai pot să mănânc eu o sârmă, un șnițel”, a punctat Nelson Mondialu.

Interlopul și-a luat cu greu adio și de la cei doi dinți – simbol pentru el.

„Ce a dat Dumnezeu. Dumnezeu e bun și îngăduitor și are grijă de noi când ne doare, să nu ne doară. Și când nu ne doare, să ne doară. Acum o să mă pună să-mi facă injecțiile să mă amorțească. După care îmi scoate. E ultima dată când mi-i vedeți. Dinții de epocă”, a declarat Nelson.