“Maşinăria din Melbourne’, aşa cum este Neil Robertson poreclit, este singurul jucător australian care a reuşit să câştige un turneu cu puncte şi a fost neînvins în primele sale şase finale televizate. Conform unui comunicat de presă, Robertson a realizat până în prezent peste 350 de break-uri de peste 100 de puncte. Jucătorul deţine recordul pentru cele mai multe break-uri de peste 100 de puncte realizate într-un sezon (103).

Neil Robertson a fost la un moment dat numărul unu mondial, în acest moment locul întâi fiind ocupat de către Mark Selby, un alt jucător pe care fanii îl vor putea vedea în luna mai la evenimentul „Best Of Snooker”, alături de Judd Trump.

„Hey! Sunt Neil Robertson şi voi fi în Bucureşti pe 22 Mai, la evenimentul Best Of Snooker. Abia aştept să ne vedem acolo!” le-a transmis Robertson fanilor din România! 

Mesajul video poate fi urmărind accesând această adresa: 

De asemenea, şi Mark Selby şi Judd Trump le-au transmis fanilor câte un mesaj video, care pot fi vizionate aici:

Preţurile biletelor pentru evenimentul Best of Snooker, din 22 mai 2016 de la Circul Globus Bucureşti sunt cuprinse între 100 de lei şi 800 de lei, în funcţie de categorie. Biletele pot fi achiziţionate online de pe BILETOO.ro, EVENTIM.ro sau în format fizic din librăriile Eminescu, Librarium, Cărtureşti, Humanitas, de la standul BiletFan de la staţia de metrou Unirii 1 sau din magazinele Vodafone, Orange şi Germanos.