Deşi are doi copii foarte mici, Dara şi Bogdan Petru, Dan Negru le-a aranjat deja viitorul.
Prezentatorul Antenei 1, renumit pentru numărul record de emisiuni pe care le prezintă, spune că sub nicio formă urmaşii săi nu vor urca pe scenă.
"Clar o să-i ţin departe de televiziune. Le-am spus şi colegilor mei care mai vin pe la mine pe acasă că, dacă-i prind că-i ademenesc în zona asta, sigur îi bat. E o lume… mai ales pentru o fetiţă… Mai ales pe cea mică dacă o prind, vai, vai ce o să facă tati cu ea", a spus Negru.
Întrebat ce-l sperie la showbiz- ul românesc, Negru a răspuns: "Totul. Nu e o lume bună pentru o fată. Tentaţii, poziţie. Nu mă refer la oamenii care lucrează în zonele adiacente. Mă refer la ce se întâmplă în platou. Mă uit la soţia mea, care este medic stomatolog. Oamenii îşi pierd dinţii toată viaţa, îşi pun dinţii toată viaţa… În televiziune, parcă eşti tot timpul pe bârnă. O să aibă grijă tati să nu. Nu există aşa ceva".
Cu toate că e nemulţumit de ceea ce vede în jur, în această vară Dan Negru nu se gândeşte să-şi ia vacanţă. "E timp şi pentru vacanţă. Pentru mine, vacanţă înseamnă să o lucrez. Nu ştiu de ce. Cred că-s prost făcut". Îmi plac provocările. La ora asta nu cunosc decât programul din toamnă din Moldova. E mai mişto pentru mine să prezint o emisiune de televiziune decât să stau cu burta la soare în Ankara. Sigur o să mă duc câteva zile cu nişte prieteni la Odessa. Pentru mine asta este vacanţă".
"Eu mă folosesc de oamenii din showbiz. De-a lungul carierei de prezentator am cunoscut o grămadă de vedete. Eu sunt un uşier al lor. Unii ştiu să rămână, alţii pleacă."
DAN NEGRU, prezentator

"Demascarea", numai cu aer condiţionat
Din această duminică, de la ora 20.20, Dan Negru revine cu "Demascarea", un show de succes al cărui episod pilot i-a adus Revelionului Antenei 1 primul loc în preferinţele telespectatorilor.
"Am acceptat formatul acesta de vară pentru că "Demascarea" este copilul meu de la Revelion. N-aş fi vrut să-l las pe mâna altcuiva. Este un format 100% românesc. Încercăm să reeducăm un obicei de consum de vară".
Show-ul ce va dura până la începutul lui septembrie, este foarte scump, cu un decor opulent, măşti ultimul răcnet la Hollywood (pentru care se stă la machiaj şase- şapte ore) şi 187 de vedete. "Un revelion translatat vara", explică Negru.
"Principala cerinţă când am auzit că show-ul acesta se va face vara a fost un platou cu aer condiţionat şi baxuri fără număr de apă", şi-a amintit el.
Prezentatorul spune că filmările au fost o plăcere, chiar dacă s-au întins până dimineaţa: "Era mai bine de două şi jumătate când s-au terminat filmările. M-am dus la cabină, m-am schimbat şi apoi am ieşit. Pe o bancă l-am văzut pe Dichiseanu. Stătea şi fuma. M-am dus şi m-am aşezat lângă el şi ne-a prins ora patru vorbind despre filmele pe care le făcea".