Evenimentul Zilei > Politica > Declarația care dinamitează PSD. Dezastru la prezidențiale. Partidul nu mai are nicio șansă
Declarația care dinamitează PSD. Dezastru la prezidențiale. Partidul nu mai are nicio șansă

Declarația care dinamitează PSD. Dezastru la prezidențiale. Partidul nu mai are nicio șansă

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat, luni, că PSD are o mare problemă de credibilitate și că în interiorul partidului există o părere cvasinunanimă potrivit căreia alegerile prezidențiale reprezintă o țintă fără șanse.

„Partidul întâi trebuie să-și rezolve problemele grave din interior și pe urmă să ne gândim la candidatul la prezidențiale pe care îl propunem. Există o părere cvasiunanimă în interior că șansele PSD sunt aproape nule la felul în care s-a prezentat, la felul în care a condus România, la felul cum a reacționat electoratul. Asta ne duce cu gândul la faptul că PSD are o mare problmă  de credibilitate și în politică dacă nu ai credibilitate, nu ai nimic”, a declarat Robert Negoiță.

Negoiță a aut un schim dur de replici cu primarul din Iași Mihai Chirică pe tema bugetelor alocate primăriilor, primul declarând că vinovat pentru această situație este Liviu Dragnea.

„Ulterior ne-am dat seama că am fost mințiți și ni s-au furat banii pe trei luni ale anului. Niciodată un Guvern nu și-a permis să trateze așa administrația locala. Cel care a condus România până acum două săptămâni (este vinovat – n.r.). Din punctul meu de vedere el, domnul Dragnea este de vină, care își posta pe Facebook a win-win situation, iar apoi ne-au tăiat banii pe primele trei luni. El și cu cei care l-au ajutat. Evident că am discutat, chiar dacă nu l-am crezut pe cuvânt, chiar dacă l-am considerat, în timpul în care l-am cunnoscut mai bine, un ticălos și un mincinos. L-am invitat la AMR, unde ne-a spus că nu e treaba dânsului. Spunea că nu dânsul face bugetul, asta după ce făcea poze la Finanțe. Știm cu toții că domnul Dragnea e o persoană care minte cu o lejeritate ieșită din comun. Domnul s-a dus în treaba lui. Să fie sănătos. Nu putem permite primăriilor să intre în colaps", a declarat Robert Negoiță, la Digi 24.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: