Evenimentul Zilei > Politica > Negocieri secrete în PSD! Revenire în forță a unor grei din partid: Ce rol joacă Victor Ponta
Negocieri secrete în PSD! Revenire în forță a unor grei din partid: Ce rol joacă Victor Ponta

Negocieri secrete în PSD! Revenire în forță a unor grei din partid: Ce rol joacă Victor Ponta

Ultima mișcare a lui Marcel Ciolacu care a făcut un pas decisiv către o apropiere de Victor Ponta deschide un nou război în PSD. Este vorba de taberele pro și contra unei alianțe PSD-Pro România sau, mai exact, de revenirea în forță unor grei din partid care au jucat un rol cheie în trecut.

În acest weekend s-a consumat un episod cheie pentru viitorul PSD. Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD și candidat la șefia partidului, a transmis mai multe mesaje de apropiere către Victor Ponta. El a participat, duminică, la Convenția Anuală a Pro România, având-o alături și pe Gabriela Firea. Cei doi lideri cu greutate ai PSD și-au exprimat clar intenția de a forma o alianță electorală cu Pro România, deși în interiorul PSD există voci importante care se opun. Printre cei care nu susțin alianța sunt Mihai Tudose, Claudiu Manda (șefii de campanie ai PSD) și Lia Olguța Vasilescu.

„Nu am nicio problemă să spun că Victor Ponta a fost un prim-ministru bun, un prim-ministru bun al PSD. Și Mihai Tudose a fost un prim-ministru bun.(n.r. sala huiduie) Vă înțeleg supărarea. Ați muncit ca Mihai Tudose să ajungă europarlamentar. Și eu am muncit ca Corina Crețu să ajungă comisar. E istoricul pe care noi toți trebuie să ni-l asumăm”, le-a spus Ciolacu, invitaților la Convenția Națională a Pro România.

Mesajul care îl distruge pe Manda

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE