Evenimentul Zilei > Actualitate > Navetistă amendată de controlor, deși avea abonament la tren. Motivul este incredibil
Navetistă amendată de controlor, deși avea abonament la tren. Motivul este incredibil

Navetistă amendată de controlor, deși avea abonament la tren. Motivul este incredibil

O navestistă din Marea Britanie a fost amendată de controlorul de tren deși avea abonament, motivul fiind poziția unui picior

Sancțiune de domeniul science -fiction! O femeie din Marea Britanie , care avea abonament lunar pentru trenul cu care făcea zilnic naveta, a fost amendată miercuri, de controlor, deoarece stătea cu un picior într-un vagon de clasa 1 , scrie Daily Mail. Ea călătorea cu o garnitură a companiei feroviare Greater Anglia, care  asigura legătura între Liverpool și Essex, fiind  nevoită să stea cu un picior într-un vagon de clasa 1 deoarece pe hol era aglomerație .

Atunci când a venit să verifice biletele, controlorul a văzut că femeia stătea cu piciorul în compartimentul respectiv, motiv pentru care a amendat-o, deși ea avea abonament pentru care plătise 6.000 de lire sterline.

Mulți călători care au văzut ce a pățit femeia și-au arătat nemulțumirea pe rețelele de socializare, postând diferite mesaje de susținere a acesteia.

,, O femeie este amendată dintr-un motiv șocant, doar pentru că a stat cu un picior la clasa 1, într-un tren plin”, a scris o femeie.

Reprezentanții  Companiei Greater Anglia au reacționat imediat, comunicând că vagoanele de clasa 1 dar și culoarele pot fi folosite doar de  călătorii care au bilete la clasa 1. Compania a mai precizat că femeii i s-a sugerat de către controlor să se mute într-un compartiment unde mai erau locuri, dar că nu a făcut acest lucru.