Evenimentul Zilei > International > O navă cu MII de AUTOMOBILE la bord pluteşte în derivă în Oceanul Pacific, din luna decembrie. VIDEO
O navă cu MII de AUTOMOBILE la bord pluteşte în derivă în Oceanul Pacific, din luna decembrie. VIDEO

O navă cu MII de AUTOMOBILE la bord pluteşte în derivă în Oceanul Pacific, din luna decembrie. VIDEO

O navă de transport maritim cu 3.500 de maşini Nissan la bord pluteşte în derivă în Oceanul Pacific de la sfârşitul lui decembrie. La bordul vasului s-a declanşat un incendiu puternic, iar întreg echipajul a fost evacuat de urgenţă.

La bordul vasului se află 3.804 maşini, dintre care 3.500 marca Nissan. Nava pluteşte în derivă în Oceanul Pacific de la sfârşitul lui decembrie şi se află în pericol iminent de scufundare. În urma izbucnirii unui incendiu la bord, cei 21 de membri ai echipajului au părăsit vasul, transmite AP.

În urma operaţiunii de salvare, 16 marinari au fost gasiţi în viaţă, alţii patru au fost găsiţi decedaţi, în timp ce unul este dat dispărut în continuare. Un purtător de cuvânt al filialei americane a Nissan a declarat că nu există informaţii privind starea vehiculelor care trebuiau să ajungă la Honolulu, în Hawaii, scrie start.att.net.