Evenimentul Zilei > Politica > NATO va investi 30 de miliarde de dolari în Ardeal și face curățenie printre politicienii corupți. Emil Boc e în pericol
NATO va investi 30 de miliarde de dolari în Ardeal și face curățenie printre politicienii corupți. Emil Boc e în pericol

NATO va investi 30 de miliarde de dolari în Ardeal și face curățenie printre politicienii corupți. Emil Boc e în pericol

NATO plănuiește să inaugureze un comandament de 3 stele la Sibiu, singurul din zona de est a Europei, iar pentru acest eveniment se pregătește o veritabilă curățenie în zona Ardealului. Acesta este motiv de spaimă printre politicienii locali, pentru că americanii care conduc această operațiune ar fi făcut deja demersurile necesare ca în această curățenie să fie incluși și conducătorii locali corupți.

La 1 martie 2019 s-a stabilit ca noul Comandament NATO de 3 stele pe care Alianța Nord-Atlantică plănuiește să îl deschidă în estul Europei să fie amplasat la Sibiu. Această știre nu a fost rostogolită de presa din țară, mai ales pe fondul problemelor mai stringente cu care societatea românească se confruntă, însă Ziarul de Cluj vine cu informații importante ce dau un contur interesant proiectului.

400 de ofițeri ai NATO vor fi relocați, cu tot cu familii, în zona Ardealului, iar dintre aceștia 6 sunt generali și 38 colonei. Cum era de așteptat, cei care conduc operațiunea de facto sunt americanii, care pregătesc și o serie de investiții care, cumulativ, vor atinge cifra de 30 de miliarde de dolari. Banii vor fi investiți pe axa Cluj – Sibiu – Brașov, banii urmând a fi folosiți în principal pentru dezvoltarea infrastructurii necesară celor 400 de familii ce vor poposi pe teritoriul României.

Tocmai din acest motiv, americanii au început deja să studieze datele probleme și, date fiind sumele importante ce vor fi pompate în țara noastră, vor să se asigure că acestea vor intra pe mâini bune. Conform sursei citate, politicienii bănuiți de fapte de corupție au fost deja anunțați în spatele cortinei că fie fac un pas în spate, fie vor suporta consecințele faptelor lor, elocvente în acest caz fiind alegerile Gheorghe Falcă și Mircea Hava, primari cu vechime în Arad și Alba Iulia, dar care brusc au cotit-o spre Parlamentul European și au renunțat la fotoliile călduțe pe care le ocupau. Pentru că au rămas pe poziții, se pare că primii care sunt vizați de dorința de epurare a americanilor sunt Emil Boc și George Scripcariu, edilii din Cluj, respectiv Brașov, cei care ar fi bănuiți că n-ar fi străini de unele fapte ilegale, dar și Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.