Evenimentul Zilei > Sport > Naționala „mică” a ratat calificarea la Campionatului European de fotbal Under-21. România- Germania 0-0
Naționala „mică” a ratat calificarea la Campionatului European de fotbal Under-21. România- Germania 0-0

Naționala „mică” a ratat calificarea la Campionatului European de fotbal Under-21. România- Germania 0-0

Marți seara, la Budapesta, a avut loc meciul de fotbal dintre România U21 - Germania U21, întâlnire din ultima rundă a grupelor de la Campionatul European de tineret.

Meciul a avut loc marţi, pe Stadionul Uj Bozsik din Budapesta, în Grupa A a Campionatului European de fotbal Under-21 și s-a încheiat nedecis 0-0.

Echipa noastră dominată copios

Echipa noastră condusă de Adrian Mutu a avut în prima repriză o bară prin Alexandru Măţan (min. 5), într-un meci dominat categoric de Germania. Nemții au ratat și un penalty în repriza a doua, când mingea a lovit bara porții noastre.

În celălalt meci din Grupă, Olanda a spulberat Ungaria cu scorul de  6-1  (1-0). Încă de la pauză, pe fondul acestui rezultat, România avea nevoie de victorie.

Din grupa noastră merg mai departe echipele Germaniei și Olandei. Băieții noștri au terminat pe locul 3, cu 5 puncte, la fel ca Germania, care a avut însă un golaveraj mai bun

Olanda U21 a învins-o clar pe Ungaria U21, scor 6-1, și a câștigat grupa A de la Euro 2021. Germania U21 a încheiat pe 2, iar naționala lui Adrian Mutu a ratat calificarea în „sferturile” competiției.

Demn de consemnat este că România a terminat grupa fără înfrângere. Am învins Ungaria și am remizat cu Olanda și Germania. Jocul rezultatelor, însă, ne-a făcut să nu mergem mai departe.