Samoa Americană, un nou meci ISTORIC în preliminariile JO 2012 VIDEO

Samoa Americană, un nou meci ISTORIC în preliminariile JO 2012 VIDEO

Naționala de fotbal U23 din Samoa Americană a pierdut aseară cea de-a treia partidă disputată în preliminariile pentru Jocurile Olimpice de la Londra. Tinerii fotbaliști din Samoa Americană au fost "măcelăriți" de omologii din Insulele Solomon chiar pe teren propriu. Scor final Samoa Americană - Insulele Solomon 1-16!!!

Există locuri pe glob unde fotbalul a rămas doar un simplu joc. Scorurile de maidan, lipsa violențelor de orice fel, romantismul jucătorilor te duc înapoi în timp.

Fotbalul arată încă o dată că e cel mai popular joc, reușind să pătrundă în zone în care nimeni n-ar fi bănuit vreodată că va prinde rădăcini.

Aseară s-a disputat în Zona Oceania o nouă etapă din preliminariile pentru Jocurile Olimpice de la Londra.

Ne puteți urmări și pe Google News

În Grupa A s-a înregistrat un nou scor fluviu: Samoa Americană - Insulele Solomon 1-16!

A fost a treia înfrângere a celor din Samoa Americană, care ocupă ultimul loc în grupă, după Fiji (9 puncte-3 meciuri), Vanuatu (6 puncte) și Insulele Solomon (3 puncte). Meciul Samoa Americană - Insulele Solomon, 1-16, transmis inclusiv pe internet, a fost ținut LIVE TEXT de siteul oficial al Federației de Fotbal din Insulele Solomon, un site mult mai bine făcut decât cel al Federației Române de Fotbal, de exemplu!

Tot ieri, în derby-ul Grupei A, Fiji a învins Vanuatu cu 2-1!

Înfrângerea cu 1-16 de aseară nu e prima ispravă a celor din Samoa Americană în preliminariile pentru JO de la Londra.

Echipa pregătită în prezent de Rupeni Luvu, un tehnician din Fiji, a pierdut primele două meciuri cu Vanuatu în deplasare (0-8) și cu Fiji, acasă (1-7).

Fotbaliștii din Pacific, de această dată cei ai primei reprezentative, dețin recordul all time! În 2001, prima reprezentativă din Samoa Americană pierdea în fața Australia cu 0-31!!!

Vezi aici clipul de "promovare" al acelui eșec istoric! <iframe src="http://www.youtube.com/embed/ZSLwlXt0m7g" frameborder="0" height="315" width="633"></iframe>