Evenimentul Zilei > Actualitate > Naționala de tineret a României, EȘEC DUR în partida cu Rusia. Echipa lui Daniel Isăilă s-a făcut de râs în Spania
Naționala de tineret a României, EȘEC DUR în partida cu Rusia. Echipa lui Daniel Isăilă s-a făcut de râs în Spania

Naționala de tineret a României, EȘEC DUR în partida cu Rusia. Echipa lui Daniel Isăilă s-a făcut de râs în Spania

Naționala de tineret a României a pierdut categoric, scor 1-5, testul de verificare disputat, vineri, împotriva Rusiei, în cadrul cantonamentului de la Marbella.

Naționala de tineret a României a început cu stângul stagiul de pregătire pe care îl efectuează în aceste zile în Spania. Vineri, la Marbella, viitorul fotbalului românesc s-a făcut de rus în amicalul cu Rusia, pe care l-a pierdut cu scorul de 1-5. „Tricolorii” au fost conduși cu 0-1 la pauză, gol marcat de Ilya Zhigulev (19) și au egalat în repriza a doua, prin Virgil Ghiță (49). Până la final, rușii au făcut spectacol și au punctat datorită lui Zuev Aleksandr (68 și 69), Chalov Fedor (80) și Alexander Makarov (87). La acest meci a fost prezent și Gică Hagi, care l-a urmărit pe Ianis, fiul său, titularizat de selecționerul Daniel Isăilă. Echipa de start a României a fost următoarea:

Relu Stoican – Tiberiu Căpușă, Răzvan Popa, Paul Iacob, Andrei Radu – Dragoș Nedelcu – Mihai Dobre, Ianis Hagi, Vlad Dragomir, Florinel Coman – Adrian Petre.