Evenimentul Zilei > Actualitate > Naționala de tineret a învins Danemarca, Mirel Rădoi anunță: „Vor fi decizii destul de dure”
Naționala de tineret a învins Danemarca, Mirel Rădoi anunță: „Vor fi decizii destul de dure”

Naționala de tineret a învins Danemarca, Mirel Rădoi anunță: „Vor fi decizii destul de dure”

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale de tineret, a anunțat că va fi nevoit să ia decizii dure în ceea ce privește selecția pentru Campionatul European.

Naționala de tineret a României a câștigat cu scorul de 1-0 confruntarea disputată, luni, împotriva reprezentativei Under 20 a Danemarcei, în cadrul cantonamentului din Spania. Unicul gol al confruntării a fost reușit de jucătorul celor de la FC Viitorul, Denis Drăguș, în minutul 42. Mirel Rădoi, selecționerul reprezentativei de tineret, a afirmat că va fi nevoit să ia decizii grele în ceea ce privește selecția pentru Europeanul din vară.

„Vor fi decizii destul de dure. Mă bucur că sunt în această ipostază. Vor apărea jucători din ce în ce mai mulți odată cu regula U21. Înseamnă că orice selecționer va avea de unde să aleagă în viitor. În mare sunt cam aceeași jucători pe care i-am folosit pe toată campania. Mai sunt câțiva jucători din Liga 2, dar nu vreau să îi iau de acolo. Se luptă la promovare, sunt esențiali și nu vreau să influențez lupta”, a spus Rădoi.