Evenimentul Zilei > Actualitate > Naomi Campbell, CONDAMNATĂ pentru atacarea unui fotograf. Ce PEDEAPSĂ a primit fotomodelul | VIDEO
Naomi Campbell, CONDAMNATĂ pentru atacarea unui fotograf. Ce PEDEAPSĂ a primit fotomodelul | VIDEO

Naomi Campbell, CONDAMNATĂ pentru atacarea unui fotograf. Ce PEDEAPSĂ a primit fotomodelul | VIDEO

Fotomodelul britanic Naomi Campbell a fost condamnată de un tribunal din Sicilia la șase luni de închisoare cu suspendare. Instanța a declarat-o vinovată pentru atacul și rănirea unui fotograf italian în 2009, informează Closer.

Enervată că a fost fotografiată cu prietenul ei de atunci, miliardarul rus Vladimir Doronin, în timp ce se aflau în vacanță în Italia, Naomi Campbell i-a aplicat o lovitură dură cu poșeta fotografului Gaetano Di Giovanni care nu se aștepta "la o astfel de reacție violentă". El a depus plângere, pentru că a avut nevoie de trei zile pentru a-și trata rana de la ochi, transmite Agerpres.


Subiectul zilei: Au vrut să fie ŞMECHERI şi au ajuns CRIMINALI. După ce au BĂUT la o PETRECERE, au organizat o CURSĂ ILEGALĂ cu bolizi BMW în care şi-au UCIS prietenii. Victimele priveau NEBUNIA de pe ŞOSEA şi au fost FĂCUTE ZOB între maşinile care s-au IZBITUlterior, avocații modelului reușiseră să ajungă la un acord cu fotograful, care și-a retras plângerea, dar potrivit agenției italiene de știri Ansa, procurorul Francesco Massara a ordonat ca acest caz să fie tranșat în justiție.

Avocatul vedetei Guido Carlo Alleva a anunțat, într-o declarație obținută de E! News, că va face apel la decizia pronunțată vineri.

Naomi Campbell nu se află la prima acuzație de violență. În ultimii ani, ea a atacat la Londra un șofer de taxi și un polițist pe Heathrow. 

În 2007, a executat o pedeapsă în folosul comunității la New York după ce a pledat vinovată de atacarea unei menajere cu telefonul mobil. În plus ea a plătit o amendă de 363 de dolari pentru acoperirea cheltuielilor medicale ale menajerei și a fost nevoită să participe la un curs de management al furiei.