Nadia, "ucenic" în România

Nadia, "ucenic" în România

În noua serie a producţiei, care îl are în prim-plan pe Donald Trump, au concurat celebrităţi din domenii diferite, printre care şi Nadia Comăneci.

Cei 14 concurenţi s-au întrecut pentru câştigarea premiului de 250.000 de dolari, sumă care va fi donată unei organizaţii de caritate. Fiecare participant la cel de-al VII-lea sezon al emisiunii a reprezentat câte o organizaţie de caritate şi s-a luptat ca suma pusă la bătaie de Donald Trump să ajungă la asociaţia preferată.

Nadia Comăneci a fost prezentată în show-ul lui Donald Trump ca „prima gimnastă care a luat nota 10 şi olimpică medialiată cu aur”. Ea a susţinut cauza organizaţiei Special Olympics.

Printre celelalte 13 personalităţi care au intrat în concurs s-au numărat actorii Stephen Baldwin, Vincent Pastore şi Marillu Henner, vocalul trupei rock Kiss, Gene Simmons, producătoarea TV Nely Galan şi cântăreţul de muzică country, Trace Adkins.

Ne puteți urmări și pe Google News

Noua seria din "Ucenicul" va putea fi vizionată de luni până joi şi duminică, de la ora 23:15 la Antena 3. Sezonul a fost difuzat în SUA la începutul anului, iar Nadia Comăneci n-a reuşit să mai obţină nota 10, adică banii pentru Special Olzmpics.

 

(16:00)