Nadia Comăneci a postat clipul pe contul său de Facebook. Înainte de a se uda, gimnasta a nominalizat alţi doi mari sportivi, Gică Hagi şi Ion Ţiriac, care trebuie să răspundă acum provocării.

Nu este prima personalitate din lumea sportului care recurge la acest gest. Fotbalistul Adrian Mutu şi gimnasta Larisa Iordache au acceptat să-şi toarne apă cu gheaţă în cap, în campania umanitară ce are ca scop strângerea de fonduri pentru pentru pacienții care suferă de scleroză amiotrofică laterală.

Nominalizată de Cosmin Hodor, cea mai bună tenismenă din România, Simona Halep, a refuzat provocarea, însă doar pentru moment, ea promiţând că o va onora după terminarea turneului US Open, la care este favorita numărul 2. "Mulțumesc, Cosmin Hodor, pentru nominalizarea la #IceBucketChallenge! Îmi cer scuze că nu o pot onora în 24 de ore, dar sunt exact înainte de turneu și trebuie să am grijă să nu răcesc Promit să fie primul lucru pe care îl fac după ce termin! Îi provoc pe Dr. Irimia Ștefan, Marcel Pavel, George Cosac, Irina Begu și Virginia Ruzici!", a scris Halep, pe Facebook.