Evenimentul Zilei > Actualitate > Nadia Comăneci, entuziasmată de micuții de la „Școala de vedete! Ro-mândria!” „La mulți ani, România, la mulți ani, românașilor!”
Nadia Comăneci, entuziasmată de micuții de la „Școala de vedete! Ro-mândria!” „La mulți ani, România, la mulți ani, românașilor!”

Nadia Comăneci, entuziasmată de micuții de la „Școala de vedete! Ro-mândria!” „La mulți ani, România, la mulți ani, românașilor!”

Ieri a avut loc spectacolul „Școala de vedete! Ro-mândria!”. 60 de artiști, care s-au pregătit de peste 3 luni, au făcut o reprezentație unică de dans, muzică și teatru în fața a peste 300 de spectatori.

Spectacolul, sprijinit de Teatrul Dramaturgilor Români și Primăria București, a ridicat literalmente publicul în picioare.

Micuții au interpretat imnul Romnâniei și piese autohtone precum „Cântă cucu-n Bucuovina”, sub bagheta dirijorului Teodora Smărăndoiu. Ei au dansat pe ritmuri populare după coregrafia Vivianei German Potlog și au interpreta mici scenete de teatru cu ajutorul profesorilor de teatru Ramona Iacov și Luisa Juverdeanu.

Încântată de reușita evenimentului și emoționată de incocența copiilor, Nadia Comăneci, cea mai mare gimnastă a lumii, care a urmărit înregistrarea video cu sufletul la gură, a declarat pentru Evenimentul zilei: „Dragii mei, suntem cu câteva zile înainte de ziua în care românii, acum 100 de ani, pe câmpul lui Horea au spus DA pentru Marea Unire. Voi ați reușit să vă uniți, să îmbinați dansul, muzica, arta teatrală într-un spectacol excepțional. Vă mulțumesc pentru implicarea voastră, mulțumesc instructorilor, mulțumesc Teatrului Dramaturgilor și Primăriei Capitalei! La mulți ani, România, la mulți ani, românașilor!”.